Kapitel 62 - 156 venneanmodninger?!

2.5K 94 3

Jeg vågner med underlig fornemmelse i maven: Smerte. Uden at tænke videre over det, går jeg ud på badeværelset for at finde nogle smertestillende piller. Det her er langt fra sult. Jeg får hurtigt fundet min lille pilleæske, og hælder de små piller ud i min hånd. Jeg åbner for vandet, putter pillerne i min mund, sætter mit hoved under vandhanen og drikker af det løbende vand.

"Is that a morning after pill?" spørger en stemme bag mig, og jeg kigger forskrækket til højre. Joe står op ad dørkarmen til badeværelset, med et smil plantet på hans ansigt. Jeg er mundlam, og kan ikke få et ord frem. Han ler og går hen mod vasken.

"Don't worry. We used protection. There's nothing to worry about." forklarer han og jeg ønsker inderligt, at denne samtale kunne ende.

"It's a painkiller. My stomach hurts." forklarer jeg kort og han kigger bekymret på mig.

"Are you okay?" spørger han og kigger bekymret på mig. Jeg nikker bekræftende.

"I'm gonna be fine, as soon as this pill kicks in." svarer jeg og går hen til min kuffert. Nu hvor jeg alligevel er oppe, kan jeg ligeså godt tage tøj på. Jeg sætter mig ned på gulvet og kigger opgivende på min kuffert. Jeg sukker og åbner den. Mit rodede tøj ligner noget, der er løgn.

Jeg finder hurtigt et sæt tøj, bestående af en mørk, orange kjole, med lyse blonder ved overkroppen, et par sløjfe øreringe og et par nylon strømpebukser. Jeg tager min makeup taske op af kufferten, og går hen til vasken. Joe rykker sig, så jeg kan komme til, og jeg begynder at lægge min daglige makeup.

"What do you want to do today?" spørger Joe, men det er lidt svært at forstå ham, da han har en tandbørste i munden. Jeg trækker på skuldrene og læner mig længere ind over vasken, så jeg bedre kan se hvad jeg laver.

"I don't know. I'm still kind of tired after yesterday. Maybe we could just relax today?" spørger jeg og han nikker bekræftende. Jeg sætter låget på min lipgloss og går ud af rummet. Jeg finder min mobil frem, og tjekker hurtigt min facebook, bare for at se, om der skulle være noget nyt. Den loader og lige pludselig står der, at jeg har 156 nye venneanmodninger.

"Hvad?" siger jeg stille og klikker på den, for at være sikker på, at jeg har set rigtigt. Jeg sætter mig ned på sengen, med mobilen i mine hænder.

"Did you say anything, love?" spørger Joe ude fra badeværelset. Han må have hørt mig.

"No, nothing." svarer jeg og hører vandhanen tænde. 156 venneanmodninger? Jeg scroller igennem alle navnene på dem, som har ansøgt mig som ven og jeg kender ikke én af dem. Hvem er alle de mennesker?

"Hey, do you want to film with me today? For my main channel? I know that it isn't relaxing, but you know." spørger Joe og læner sig op af dørkarmen. Jeg begynder at afvise alle venneanmodningerne, og glemmer helt Joe's spørgsmål. Jeg kigger op fra min mobil,og ser ham stå og vente på et svar.

"Huh... Sorry, what?" spørger jeg og lægger mobilen ned ved siden af mig.

"Do you want to film with me today?" spørger han igen. Jeg smiler og nikker begejstret. Vores første video sammen! Hvor er det spændende! Ikke helt den afslapning, som jeg havde håbet på, men det her er meget bedre.

"Great." siger han kort, og går tilbage ud på badeværelset. Jeg låser igen min mobil op, og går ind på facebook. Det kan da ikke være rigtigt, at 156 mennesker vil være venner med mig. Og så endda nogen jeg ikke engang kender, det er da lidt sært. Jeg tror ikke engang, at jeg kender 156 mennesker i virkeligheden.

"Should we tell them. You know the viewers?" spørger jeg og kigger ud på badeværelset. Der er stille et øjeblik, og jeg er ret sikker på, at han ikke aner hvad jeg snakker om.

In Love With A SuggRead this story for FREE!