Resten af festen er fantastisk. Jeg får snakket med massere af nye mennesker og får hilst på Jim, Tanya, Niomi og Marcus. Jeg er ikke klar over om Caspar er her, hvis han er, så har jeg i hvert fald ikke set ham. Klokken er lidt over tolv, så det er tid til at tage hjem. Der er stadig mange mennesker, da jeg samler Mel's tegninger sammen, men klokken er langt over hendes sengetid, så vi er nødt til at gå. Joe kommer hen til mig og sætter hænderne i hans jakkelommer.

"Ready to go?" spørger han. Jeg får Mel på benene og nikker. Jeg ved ikke om Joe gerne ville blive, men jeg er glad for, at han gider at køre mig hjem.

"Okay, we just need to say goodbye to Zoe, and then we can leave." siger han og smiler. Menneskemængden er blevet mindre, så det er lidt nærmere at gå rundt. Vi får hurtigt fat i Zoe og siger farvel. Hun giver os begge en gavepose, med hendes produkter i, og et farvel kram. Mel er virkelig træt og det ender med, at Joe tager hende op på ryggen.
_____________________________________________________________________

Turen hjem til hotellet virker længere end turen hen til festen. Måske er det fordi jeg er så træt? Vi får Mel ud af bilen og båret hende op til vores værelse. Jeg lader hende sove i hendes kjole, da det vil være en skam at vække hende.

"I really had a great time tonight." siger jeg og går ind i stuen. Joe følger efter mig og lukker døren ind til soveværelset.

"Me too." svarer han og sætter sine hænder ned i baglommerne på hans bukser. Jeg stiller min gavepose på gulvet og sætter mig på sofaen.

"Oh! I almost forgot!" siger Joe og tager noget op af hans lomme. Billedet. Han sætter sig ved siden af mig og giver mig billedet.

"Thanks," siger jeg og kigger på de små billeder vi tog tidligere.

"That's my favorite." siger jeg, og peger på det første af de fire billeder. Han griner.

"Yeah, I like that one too," svarer han. Han rømmer sig og fortsætter: "I should probably get going." Jeg nikker enigt. Klokken er ved at være ret mange, og jeg er utrolig træt. Han rejser sig og begynder at gå hen til døren.

"Joe?" siger jeg. Han stopper op og vender sig mod mig.

"Will you come to my mother's funeral tomorrow?" spørger jeg, og håber på et ja. Han smiler skævt og nikker.

"Of course." svarer han, og går videre hen mod døren. Jeg rejser mig og løber hen til ham.

"Thanks. For everything." siger jeg med mine arme låst omkring hans hals. Han smiler og hvisker ind i mit øre: "You're welcome." Jeg fjerne mine arme fra hans skuldre og han forsvinder ud af døren.

Jeg går ind i soveværelset, tager min kjole af, hænger den op og gør mig klar til at gå i seng. Jeg har ikke sovet så godt mens jeg har været her, men i dag har jeg det fint. Jeg sover da i hvert fald hele natten.
_____________________________________________________________________

Jeg vågner tidligt næste morgen, for jeg er nødt til at planlægge, hvad der skal ske i dag. Jeg ved at Officer James vil komme med min tilladelse senere idag, så jeg ikke gør noget ulovligt, så det skal jeg ikke stresse over. Hvad skal jeg have på? Hvad har man overhovedet på til en begravelse? Jeg har ikke mistet nogen, udover min far, men jeg tog ikke til hans begravelse. Faktisk ved jeg ikke om min farfar og farmor er i live. Jeg har ikke snakket med dem siden min far stak af, men jeg ærligt så er jeg ligeglad. Jeg har aldrig kunnet lide min farfar og farmor. Bare deres måde at være på, har fået mig til at føle mig... Utilpas. De eneste jeg har tilbage nu er min mormor og morfar, også kendt som bedstemor og bedstefar. Gad vide hvor skal vi bo når vi kommer hjem? Jeg har ikke noget arbejde og jeg skal passe min skole. Det hele er så forvirrende og frustrerende! Jeg håber bare ikke, at vi ender på et børnehjem.

In Love With A SuggRead this story for FREE!