"Ready to go?" spørger Joe mig, da jeg tager min jakke på. Klokken er lidt i tolv og Joe har aftalt med Tanya og Jim, at vi kommer over, for at spise frokost. Jeg nikker og løfter mit hår, så det ligger over mine skuldre. Det bliver dejligt at se Tanya og Jim igen. Sidst jeg snakkede med dem var enten ved den frokost, som Joe inviterede mig med til, eller Zoe's beauty launch. Jeg er faktisk ikke engang sikker på, at jeg snakkede med hverken Tanya eller Jim den aften, men jeg så dem.

Turen er ikke speciel lang, og vi er der cirka klokken fem over tolv. Jeg stiger ud af bilen og kigger op på en høj bygning med en masse lejligheder, men jeg er ikke sikker på, hvilken sal det er, de bor på. Vi går et par etager op og banker på døren. Ventetiden uden for døren er lidt akavet, men heldigvis låses døren op, og Tanya kommer til syne bag døren.

"Hi," siger hun, og et smil breder sig på hendes læber. Jeg smiler og giver hende et kram.

"It's so good to see you again, Amanda." siger hun og inviterer os indenfor. Deres lejlighed er større, end jeg havde forventet og meget fint indrettet. Jeg tager min jakke af og hænger den, på deres knagerække.

"Where's Jim?" spørger Joe og kigger sig rundt. En dør åbnes ved siden af mig, og Jim kommer til syne.

"Right here," siger han venligt og smiler. Han har en kop kaffe i hånden og et par briller på næsen. Jeg har aldrig set ham med briller før, lige med undtagelse i hans Vlogs. Det klæder ham.

"Hello, Amanda." siger han og giver mig et kram. Han er over ti centimeter højere end mig, og jeg går ham ikke engang til skuldrene.

"Let me show you around!" siger Tanya spændt, som om det er noget, hun har ventet på i lang tid. Selve lejligheden består af; et soveværelse, et badeværelse og et kontor. Der er selvfølgelig også et køkken, en stue og en spisestue, som er sammenlagte.

___________________________________________________________

Jeg går hen til en plakat, som de har indrammet, der hænger på væggen bag deres sofa. På plakaten er der en masse forskellige lamper, i mange farver, med en tekst, der siger: 'A CENTURY OF DANISH LIGHTING'. Jeg genkender ikke mærket, men jeg er jo heller ikke ligefrem en lampe ekspert.

"Like the poster?" spørger Jim, og stiller sig ved siden af mig. Han er stadig i gang med sin kaffe og virker enormt rolig. Det er rart at være omkring rolige mennesker, i stedet for hele tiden at være omkring Caspar og Joe, som til tider kan være lidt larmende.

"Yeah, it's really cool." svarer jeg og kigger op på ham. Jim er en høj, slank mand, med brunt tilbagestrøget hår og skægstubbe. Han nikker enigt.

"I love danish lamp designers. They are often so... Unique," erkender han og tager en slurk af hans kaffe. Han drejer hovedet over mod mig og rynker brynene.

"You're from Denmark, right?" spørger han og jeg nikker bekræftende.

"Why?" spørger jeg og kigger undrende på ham. Han ryster på hovedet.

"Curiosity," svarer han kort og smiler. Han drejer sin krop over mod køkkenet.

"Tan, do you need some help with the lunch?" spørger han venligt og går hen til hende.

___________________________________________________________________

Middagen hos Tanya og Jim var fantastisk. Vi fik en dejlig frokost og fik snakket om en masse ting. Lige fra rejser og oplevelser, til YouTube og min nye kanal.

"Joe and I want to go for a run. Just for half an hour, is that okay with you?" meddeler Jim, da vi har ryddet af bordet. Tanya og jeg nikker begge. Personligt har jeg ikke lyst til at løbe en tur... Ikke nu i hvert fald.

"Yeah, that's fine. See you later," svarer Tanya og giver Jim et hurtigt kys, før han åbner døren. Joe kigger over på mig, men jeg ved ikke om han regner med, at vi også skal kysse farvel. Jim går ud af døren og Tanya ind i stuen. Mens de begge har ryggen til, kysser Joe mig blidt på munden før han siger stille: "See you later."

Jeg bider mig i læben, som smelter sammen med et smil.

"Bye." siger jeg og lukker døren efter dem. Jeg har det fint nok med, at han gerne vil holde det hemmeligt. Bare indtil vi finder ud af, hvad det egentlig er, vi har gang i. Er vi kærester eller ej? Kan vi være sammen eller ej? Er der for stor afstand eller ej? Jeg går ind i stuen til Tanya, som er ved at lave en kop te.

"Want a cup?" spørger hun venligt og kigger over på mig. Jeg nikker og smiler taknemligt. Hun sætter noget vand over i en kogekedel, og finder en lille trækasse frem, som hun rækker den til mig.

"You can pick whatever you'd like," siger hun og smiler. Jeg åbner forsigtigt kassen og ser en masse tebreve. Jeg gennemgår de mange forskellige slags te, før jeg vælger en citron te.

___________________________________________________________________


Da teen er færdig sætter vi os hen i sofaen, for at snakke lidt girltalk.

"So... You and Joe... Is it serious yet? Are you official?" spørger hun og minder mig en del om Zoe. Jeg kan mærke, at jeg begynder at rødme, men jeg svarer ikke på hendes spørgsmål.

"C'mon. I saw you guys kissing in the hallway," fortæller hun og kigger på mig, som om jeg sidder og lyver overfor hende. Jeg har jo ikke engang sagt noget endnu!

"Well, you got to give me something..." befaler hun. Det virker ikke som om, at hun har tænkt sig at give op. Ikke endnu i hvert fald, så jeg beslutter at fortælle hende det hele. Lige fra første gang, vi så hinanden. Dengang Joe bare var 'bænke-fyren'.

"Aw, How adorable!" siger Tanya, da jeg har fortalt hende det hele. Hun stillede et par spørgsmål undervejs, og vi snakke dem igennem, hvilket var rart. Jeg har aldrig rigtig snakket med nogen om Joe før. Ikke på denne måde. Jeg har behov for et emneskift, så derfor begynder jeg at spørge ind til hende og Jim.

"So, you and Jim... You're engaged, right?" spørger jeg og tager en slurk af min te. Hun nikker og begynder at fortælle om dengang, hun mødte Jim for første gang.

___________________________________________________________________

"We're back!" siger Jim ude fra gangen, cirka tyve minutter senere. Både Tanya og jeg går ud til dem, for at sige hej. De virker helt udkørte, da vi ser dem.

"How was the run?" spørger Tanya, der virker enormt interesseret. Jim trækker på skuldrene.

"It was nice," svarer han og hopper lidt på stedet. Selvom de kun har løbet i lidt over en halv time, så virker de ret svedige. Det gør Jim i hvert fald. Joe står bag ham og prøver på at få pusten igen. Jim løfter den ene arm og en dunst af mandesved rammer mine næsebor.

"I really need a shower." siger Jim, og forsvinder ind på badeværelset. Jeg kigger over på Joe, som virker helt smadret.

"Are you okay?" spørger jeg og ler. Han nikker forpustet og retter sig op. Tanya forsvinder et øjeblik fra dørkarmen, men kommer hurtigt tilbage med et glas vand, som hun rækker til ham.

"Thanks." siger han og tømmer glasset i én mundfuld.
___________________________________________________________________

Vi bliver hos Jim og Tanya helt indtil klokken fem. Både Joe og Jim har fået et bad, så Tanya og jeg kunne holde til at være i rum med dem, uden at besvime af lugten af deres sved.

"We should probably get going." siger Joe og jeg nikker enigt. Vi sidder alle sammen inde i stuen, ser fjernsyn og slapper af. Joe har armen om mig og nusser forsigtigt min skulder. Vi rejser os alle sammen, og Jim og Tanya følger os ud til gangen, hvor jeg får et farvel kram fra dem begge.

"See you soon," råber Tanya, da vi er halvvejs nede af den første trappe. "And promise me, that we'll film together one day!" Jeg griner og kigger op på hende.

"I promise!" svarer jeg og smiler.

"And with me, too!" tilføjer Jim, som står med armen rundt om Tanya. Jeg nikker bekræftende.

"Surely!" svarer jeg og forsvinder ned ad trappen sammen med Joe.


In Love With A SuggRead this story for FREE!