På hjemvejen stopper vi ved et supermarked, så vi kan købe ind til aftensmaden. Hverken Joe eller Caspar kan lave mad, og det ved de også godt selv, men Joe har lovet, at han nok skal gøre sit bedste. Og han har jo mig! Hvis jeg selv skal sige det, uden at prale, er jeg ret god til at lave mad. Om det så er en kage eller spaghetti.

"Do you think that Oli is staying for dinner?" spørger Joe, da vi står ved køledisken med kød. Jeg kigger på to forskellige pakker med kylling, for at se hvilken af dem, der er økologisk.

"I don't know... You can call him and ask?" foreslår jeg og lægger den ene pakke med kylling, ned i vores indkøbsvogn. Joe finder sin mobil frem og ringer til Oli.

"Alright, mate. Yeah, we're in the supermarket, and I was just wondering if you're staying for dinner?" spørger han ind i telefonen. Jeg går videre over mod krydderierne, som ikke står ret langt fra kølediskene. Joe følger efter mig, mens han stadig snakker med Oli. Jeg begynder at lede efter de krydderier, der skal i retten. Af hvad jeg kan huske, skal der vistnok rosmarin på kyllingen. Jeg tager en lille pose med rosmarin i hånden, og vender mig om mod Joe. Jeg spørger ham, om han har det derhjemme, og han nikker bekræftende. Okay, jeg spørger ikke ligefrem. Jeg laver bare mundbevægelserne for spørgsmålet, men det virker som om, at han får fat i hvad jeg spørger om.

"Alright, uhm... Yeah... See you later, mate. Alright, bye." siger Joe ind i hans telefon og lægger på. Han kigger rundt i kurven og på de varer, som jeg har lagt derned.

"Do you have like... Pasta or something at home?" spørger jeg og går over til vognen. Han nikker. Af nogle, der aldrig laver mad, så virker det til at de har en masse til at lave mad af.

"What did he say?" spørger jeg og trækker i kurven, så vi kan komme videre. Joe meldte sig frivilligt til at skubbe vognen rundt, så jeg kan finde det vi skal bruge.

"Sorry, who?" spørger Joe drillende. Jeg ruller med øjnene og vender mig om, så jeg kan se, hvor jeg går.

"He's not staying. Him and a friend, is going out tonight." svarer han. Jeg kigger ned i vognen og tjekker at vi har alle varerne. Jeg tænker opskriften igennem og kommer til den konklusion, at vi har det hele.

"Is there something, that you need for tomorrow? Milk, eggs, juice?" spørger jeg. Han ryster på hovedet, og vi begynder at gå op mod kassen.
___________________________________________________________________


"We're home!" råber Joe ud i en tom lejlighed. Før vi gik, sad Oli og Caspar på sofaen og spillede, men nu er her tomt. De er sikkert bare gået nedenunder. Jeg tager min jakke af og min mobil op af lommen. Gad vide hvad klokken er. Mit ur siger tyve over fem, men kan det nu passe? Stillede jeg mit ur, da jeg kom? Eller gør det selv det?

"Joe, what's the clock?" spørger jeg, mens jeg låser min mobil op. Han finder sin mobil og kigger på uret.

"It's around twenty past four, why?" spørger han. Han er altså nødt til at være mere præcis...

"Can you be more exact?" spørger jeg og hænger min jakke over en stoleryg. Han kigger undrende på mig, men gør som jeg beder ham om.

"The exact time is: twenty-four minutes past four." svarer han og lægger sin mobil fra sig. Jeg ændrer hurtigt uret til 16:24, så den ikke når at skrift til 16:25.

"Thanks." svarer jeg og skubber mobilen ned i min baglomme. Jeg hjælper Joe med at sætte varerne på plads, og prøver at huske hvor tingene er, så jeg ikke behøver at rode i fem forskellige skuffer, for at finde en ske.

"I'm going to film a video tomorrow, for my gaming channel, and I was wondering if you would like to join me?" spørger han og sætter sig op på køkkenbordet. Jeg kan ikke se noget problem med at spille computerspil i en times tid, så hvorfor ikke?

"Sure, but not if it's 'Slenderman' or 'Five Nights At Freddy's'." påpeger jeg og hopper op ved siden af ham.

"Got it," svarer han og smiler. "What do you want to play then?". Hvilke spil er der mon at vælge imellem? Altså jeg er sådan okay til at spille FIFA, hvis god er at man kan få folk til at falde. Hvad er der ellers? GTA? Det er vel altid sjovt at slå folk ned... Uh! Sims! Jeg elskede at spille sims, da jeg var yngre!

"FIFA, Sims or GTA. You decide." svarer jeg, mens jeg prøver på at få sparket mine sko af. Han nikker.

"Is FIFA okay?" spørger han og kigger over på mig. Vi sidder enormt tæt, men ikke sådan, at jeg kan mærke hans ånde, når han snakker.

"Sure," svarer jeg og hopper ned fra køkkenbordet. "Where's the bathroom?" Joe hopper ned ved siden af mig og viser mig med nedenunder.

"This is Caspar's bathroom," forklarer han og peger på den dør, der er over for hans soveværelse. Jeg tænker tilbage på sidst jeg var her, og hvordan Caspar stod kun iført boxershorts. Tanken får mig til at smile, mens vi går ind på Joe's værelse. Han fører mig forbi hans seng og videre over til en dør.

"And this is my bathroom," siger han og åbner døren.

"You can use both bathrooms, but you need to ask Caspar before you go in there. I don't know how he would feel about, other people using his bathroom, without at least asking first." forklarer han og lægger armene over kors. Jeg nikker enigt og kigger over ind på badeværelset.

"Great, thanks." svarer jeg og går ind på Joe's badeværelse. Jeg tager i dørhåndtaget og lukker døren i.


In Love With A SuggRead this story for FREE!