"Amanda, can you help me out with this light?" spørger Zoe, lige da jeg sætter en stol foran kameraet, som Niomi står og justerer på.

"Sure." svarer jeg og retter hurtigt på stolen, så den står lige. Jeg går hen til Zoe og holder i det stativ, som skal holde lyset oppe. Zoe løfter lyset op og beder mig om at dreje en skrue, som skal forhindre det i at falde ned.

"Thanks." siger Zoe og går langsomt væk fra lyset, med hænder oppe, så hun kan gribe det, hvis nu det skulle falde ned, hvilket det ikke kommer til.

"I think we're ready." konstaterer Tanya, og går væk fra det andet lys, som hun har sat op. Zoe, Tanya og jeg sætter os alle sammen ned på de stole, som jeg satte frem for et øjeblik siden. Niomi står stadig bag kameraet, da hendes job er at starte det, og få det til at fokuserer.

"Great! Which video do you guys want to film first?" spørger Niomi, mens hun rykker på kameraet igen. Vi kigger alle sammen på hinanden, og det virker som om, at alle er lidt ligeglade. Vi har allerede besluttet hvilke videoer vi skal filme, så vi skal bare beslutte, hvilken vi vil filme først. Til Zoe's kanal laver vi en 'YouTuber Superlatives' video. I Tanya's video laver vi 'The Blindfolded Makeup Challenge'. På min kanal laver vi en 'YouTuber Whisper' video, og på Niomi's kanal laver vi en 'Most Likely to...' video. Meget simple videoer, men stadig sjove. Ligesom Joe sagde om hans pizza: "Simple... But good."

"Since we're at Zoe's, then why not start with her video?" foreslår jeg, og de andre er med på ideén. Niomi tjekker, at det er Zoe's SD-kort, der sidder i kameraet, og trykker på start. Efter Niomi har sat sig på sin plads, kommer Tanya i tanke om, at vi mangler papir og blyanter. Zoe får hurtigt fundet både kuglepenne, tuscher og papir. Hun deler det ud, og sætter sig ned igen. Vi gør os alle sammen klar, og Zoe introducerer videoen.

________________________________________________________________

"So who did you guys put at 'most likely to fart in public'?" spørger Zoe, mens hun læner sig fremad, for at kunne se os alle tre. Zoe sidder som nummer et fra venstre, på vores lille linje, så for at se os alle sammen, er hun nødt til at læne sig enormt meget fremad. 'YouTuber Superlatives' og 'Most Likely to...' er næsten de samme videoer, men i 'Most Likely to...' tager vi udgangspunkt i os selv, og ikke alle vi kender. Jeg kigger ned på mit papir, for at tjekke mit svar, da jeg hører et bump. Jeg kigger op og ser Zoe på gulvet. Vi bryder alle sammen ud i latter, og jeg er ved at falde af stolen af grin.

"What happened?" spørger jeg, mens jeg tørrer en tåre væk fra min kind. Zoe rejser sig op, men har meget svært ved at stå, da hun også selv er helt flad af grin. Hun får sat sig på stolen og, efter vi har grinet færdig, afslører vi vores svar.

"I put Caspar Lee." fortæller Tanya og jeg nikker enigt, da jeg også valgte ham. Niomi afslører, at hun har valgt Joe, hvilket Zoe også har. Jeg ved, at Joe kunne finde på at prutte i offentligheden, men heldigvis har jeg aldrig oplevet det.

_______________________________________________________________

Efter at have filmet i lidt over to timer, er det blevet tid til at filme min video. Vi bruger lidt tid på at skrive sætninger ned, og jeg får Niomi til at skifte SD-kortene ud, så alle optagelserne ikke ligger på en af de andres kort. Jeg tog det med bare for en sikkerheds skyld, hvilket jeg er glad for, at jeg gjorde. Zoe finder nogle høretelefoner og vi finder alle sammen playlister på vores telefoner, så vi ikke behøver at bruge tid på det, mens vi filmer. Niomi trykker på start og denne gang er det mig, der introducerer videoen.

_______________________________________________________________


"Thank you guys so much for watching and don't forget to subscribe, to me and these weirdos," siger jeg og laver en bevægelse over mod de andre.

"The links to their channels will be in the description below this video, and I'll see you next week, bye!" siger jeg og vinker. Zoe, Niomi og Tanya vinker også, og vi stopper med at filme. Eller kameraet kører stadig, men vi holder op med at tænke på det.

"That was so much fun!" siger Tanya, mens vi hurtigt rydder op på alt det vi har brugt i de forskellige videoer. Niomi rejser sig fra hendes stol, og slukker for kameraet.

"Which video is your favorite?" spørger Niomi os alle sammen, mens hun begynder at pille kameraet og tripoden ned.

"My favorite is Tanya's, even though it took so long to get the makeup of." tilstår jeg og løfter en stol, som jeg sætter tilbage til spisebordet. Zoe's lejlighed er faktisk ret stor i forhold til, at hun er den eneste, der bor her. Hendes stue, spisestue og køkken er sammenlagte, men ting, som for eksempel hendes sofa, skiller rummet ad. Jeg har ikke set hendes soveværelse eller badeværelse, og jeg har ingen idé om, hvor de er henne.

"I really liked, uhm... Zoe's I think." siger Tanya og slukker for lysene, som har blændet mig de sidste par timer. Nu kan mine øjne endelig slappe af igen.

"I liked all of them!" siger Zoe og griner ude fra køkkenet.

Resten af eftermiddagen sidder vi bare og slapper af, inden Tanya skal hjem. Zoe og jeg aftalte tidligere, at jeg skal sove her, hvilket jeg ser meget frem til. Hun prøvede også at få Tanya og Niomi til at blive, men Tanya skal være i Norwich i aften, så hun er snart nødt til at gå. Niomi har en aftale med Marcus imorgen, men siden hun ikke har særlig langt hjem, bliver hun og spiser med.

"Okay, so we upload on Sunday, right?" spørger Tanya, mens hun samler hendes ting sammen. Hun skulle jo nødig glemme nogle, af hendes mange Lush-ting. Zoe nikker bekræftende, mens hun laver et eller andet på sin mobil. Hun er sikkert på Twitter, og det virker som om, at alle, eller de fleste, YouTubere har en profil.

"Great, uhm... Yeah, my train is leaving in twenty minutes, so I have go." forklarer Tanya, og retter på sin taske. Jeg rejser mig op og giver hende et farvel kram.

"It was so nice to see you again, even though we saw each other yesterday." siger jeg og hun ler. Niomi og Zoe siger også farvel, og Tanya forlader lejligheden.


In Love With A SuggRead this story for FREE!