Stilheden varer i cirka to minutter, og igen er det mig, der bryder den.

"So... That lunch thing. I guess I'm kind of late..?" siger jeg, og ændrer dermed emnet. Han griner og rømmer sig, før han begynder at snakke.

"That's fine. Do you... Do you want to walk over here all by yourself, or should I come and get you?" spørger han. Jeg smiler og bider mig i læben.

"Meet me in the lobby." svarer jeg og lægger på. Forhåbentlig vil han forklarer mig hele den her 'YouTube'-ting, mens vi går hen til restauranten.

Jeg skynder mig at finde min jakke, og tager mine converse sko på. Jeg får også Mel til at tage sko på, da jeg jo ikke kan lade hende være alene. Jeg håber mor snart kommer hjem.
___________________________________________________________________

"Hi." siger jeg, da jeg ser Joe komme ind i lobbyen. Han smiler og stopper op omkring en meter fra mig. Mel er i en slags børnehave, hvor forældre kan aflevere deres børn, mens de er på arbejde og sådan nogle ting.

"Ready to go?" spørger han. Jeg nikker, bider mig i læben og går med ham udenfor. Alting er stadig ret akavet og ingen af os siger noget.

"So... You're a YouTuber?" konstaterer jeg og han nikker.

"Yes, I am." svarer han og kigger ned.

"Cool," svarer jeg og smiler. Jeg har ikke noget imod, at hele verden kender ham. Det må han vel selvom. Han kigger op, smiler og begynder at fortælle omkring hvornår, og hvorfor han startede med at lave YouTube videoer. Det er faktisk virkelig interessant og sjovt at høre om. Meget anderledes fra det unge i Danmark laver.

"How many of your friends am I going to meet?" spørger jeg, og han starter på at tælle inde i sit hoved.

"Around seven, I think," svarer han, og kigger over på mig. Han har hænderne i lommen og solens lys glimter i hans øjne.

"Do you want to know a little bit about my friends, before you meet them?" spørger han, og jeg nikker begejstret. Han smiler, finder sin mobil frem og går på Instagram. Han finder et billede frem af en mand, med brunt hår, skæg og små øjne.

"So this is Jim... He's a really cool and funny guy, one of my best friends and generally a really nice guy," forklarer han, og går videre til det næste billede.

"This is Jim's fiancée, Tanya. Also a really nice person, easy to scare and play pranks on," forklarer han, og griner lidt for sig selv. Han fortæller mig en historie om engang, hvor han fik hende til at tro på, at han var Tyler Oakley. Han fortæller om fem andre personer, og jeg får et meget godt billede af, hvem det er som jeg skal møde lige om lidt.

"So, now you know a little bit more about me, my 'career', and my friends, but I don't know anything about you." konkluderer han og jeg får en følelse af, at det er mig, der kommer til at snakke fra nu af.

"Well... My name is Amanda, and I'm just an average girl, who's stuck in a small town." svarer jeg, og han kigger på mig, som om at jeg lyver, hvilket jeg ikke gør. Det virker ikke som om, at han lagde mærke til, at jeg hverken fortalte hvilket land jeg kommer fra, hvilken by jeg sidder fast i, eller hvor gammel jeg er.

"What? Is that it?" spørger han, og lyder en smule skuffet, men der er virkelig ikke ret meget mere at fortælle. Han kigger væk med et skuffet ansigtsudtryk, men begynder så at le. Jeg giver ham en albue i siden og ruller med øjnene.

"What more do you want to know?" spørger jeg, og ved virkelig ikke, hvad jeg ellers skal fortælle. Han tager sig til armen, der hvor jeg ramte ham, og jeg håber at jeg ikke ramte ham for hårdt. Han kigger over på mig og trækker på skuldrene.

"I don't know... What's your favorite colour?" spørger han, og jeg smiler. Han er ikke ret meget højere end mig, ikke mere end et par centimeter, men stadig høj nok til, at han kan kigge ned på mig.

"Hmm... Well, I like beige," svarer jeg og smiler. Han løfter overrasket sine øjenbryn og kigger ligeud.

"Not what you expected?" spørger jeg og han ryster på hovedet.

"I thought you would pick some kind of weird colour like... Neon green or something." tilstår han og nu er jeg den, der løfter øjenbrynene.

"Really?" spørger jeg. Han griner og lægger armen om mig. En varm følelse strømmer igennem min krop, og op i mine kinder.

"Even though we not are going to be alone, I still think that it counts as a date. Don't you think?" spørger han og jeg nikker enigt. Han stopper op foran en bygning, som jeg gætter på er restauranten.

"Welcome to 'The Eating Place'." siger Joe og smiler.


In Love With A SuggRead this story for FREE!