Det er begyndt at regne lidt, da Mel og jeg løber ind i lobbyen på hotellet og jeg går hen til disken. I dag er det den italienske mand, som sidder der.

"Any messages for room 318?" spørger jeg utålmodigt. Lige nu vil jeg bare gerne op og få skiftet tøj.

"Yes, one second," svarer manden og rejser sig. Kort tid efter kommer han med en konvolut.

"This came earlier today." fortæller han og rækker mig brevet. Jeg tager imod det og, uden så meget som kigge på det, lægger jeg det i min taske.

"Thanks," siger jeg kort og går sammen med Mel.
_____________________________________________________________________

Jeg låser døren op til vores værelse og Mel styrter ind. Hun vil sikkert lege med sin nye bamse eller sådan noget. Posen har hun selv, så det skulle ikke være noget problem for hende at finde den. Hun rækker mig hendes jakke, og tager stille og roligt hendes sko af. Jeg sætter min taske på gulvet og hænger min jakke op ude i bruseren, så den kan dryppe af derude. Det samme gør jeg med Mel's jakke. Jeg tager min våde sko og bukser af og skifter til mine joggingbukser. Selv min trøje er våd, men jeg orker ikke at skifte til en ny, så jeg går bare rundt i min bh. Der er jo ingen, der kan se mig. Jo, Mel kan, men det er ikke noget, hun ikke har set før, så det gør mig ikke noget. Jeg går hen til hende og, som jeg havde forudset, sidder hun med sin bamse. Slikposen ligger ved siden af hende, og hun tager nogle stykker slik ud af den.

"Hey! Ikke mere slik før aftensmaden, okay?" siger jeg og tager posen. Hun er ligeglad og leger bare videre. Jeg sætter mig ned på gulvet.

"Mel?!" spørger jeg og rækker hånden frem, så jeg kan få det slik, som hun har i hånden. Hun ser stadig ned på hendes bamse.

"Melanie! Giv mig slikket!" beordrer jeg. Hun vender sig om imod mig, og lægger slikket i min hånd.

"Var det så svært?" spørger jeg, og hælder slikket ned i posen igen. Jeg rejser mig og tager slikket med mig ud i køkkenet. Jeg lægger posen på køkkenbordet, og åbner køleskabet. Der er stadig lidt rester fra igår, og jeg er ret sikker på, at det er nok til os. Så behøver jeg ikke bekymrer mig om det. Jeg smækker lågen i og henter min taske. Jeg tager den med hen til sofaen og sætter mig ned. Jeg åbner den og hælder alle tingene ud på bordet. Mine øjne fokuserer på en ting ad gangen. Mobil. Pung. Kort. Brev. Lipgloss. Mintpastiller. Vent, et brev? Jeg kører tilbage på brevet. Hvem sender dog breve til mig? Jeg tager det op og nærstuderer det. Det er blevet lidt vådt efter jeg lagde det i min taske, men har ikke taget stor skade. Konvolutten er hvid og foran står mit navn skrevet med en guld tusch. Der er ikke noget frimærke på. Jeg vender det om. Og heller ingen afsender. Det må have været en, som har været her og afleveret det personligt.

Jeg kigger mistroisk på det, men beslutter mig for at åbne det. Jeg trækker forsigtigt det lille kort ud og ser at en ballon med navnet 'Zoella' på. Jeg kigger over på teksten og læser den for mig selv.

"It's lift of for Zoella Beauty! Join us for the party."

Under teksten står der hvor og hvornår jeg skal komme. Jeg kigger igen over på ballonen og ser, at der står noget mere.

"Zoella Beauty
25th of September
#ZOELLABEAUTY"

Wauw! Tænk at Zoe vil have mig med til hendes releaseparty! Jeg hører Mel komme ind i rummet og jeg kigger op på hende.

"Jeg er sulten!" siger hun og kigger vredt på mig. Hun har sin bamse i hånden, og prøver på at virke sur. Jeg lægger brevet fra mig og går hen til hende.

"Er du sulten? Det må vi da hellere gøre noget ved." siger jeg og tager hende op og begynder at kilde hende.

"Nej! Amanda, stop!" griner hun. Jeg tager hende med ind i soveværelset og kaster hende ned i sengen. Jeg bliver ved med at kilde hende, indtil hun bliver helt rød i hovedet.

In Love With A SuggRead this story for FREE!