"I better go now, I'm really tired, and I still need to edit my Vlog," forklarer Zoe og strækker sig. Vi har snakket i omkring en halv time, og jeg kan også mærke, at jeg er ved at være udmattet.

"It was really nice to talk to you. Come visit me one day, while you're in England!" siger Zoe. Det kunne være vildt fedt at have en dag med Zoe, ligesom da vi tog på shopping.

"That could be so much fun! See you soon!" siger jeg og vinker til kameraet. Zoe vinker tilbage og lægger på. Jeg slukker computeren og gør mig klar til at gå i seng. Imorgen bliver en lang dag... Der er en masse, der skal pakkes ud, samles og hvis jeg får tid til det, kan jeg måske få filmet en video.

~~~~~~~~~~~~~~~ 32 timer senere - tirsdag den 7. oktober ~~~~~~~~~~~~~~~
Klokken halv syv ringer mit vække ur, og jeg skubber træt til det. Vi glemte at købe et natbord, da vi var i IKEA, så mit ur står på gulvet. Jeg sætter mig op i sengen, strækker mig og gaber. Det er længe siden, at jeg er stået så tidligt op, men på en eller anden måde føler jeg mig friskere end jeg har været de seneste par dage. Jeg rejser mig op og ruller et af mine gardiner op, for at få noget mere lys ind. Jeg regner med at få en solstråle lige i øjet, men i stedet ser jeg, at der er lige så mørkt udenfor, som der er herinde. Jeg vrisser irriteret og går hen til kontakten, hvor jeg tænder for lyset. Jeg går hen til mit skab, så jeg kan finde noget passende sæt tøj. Jeg beslutter mig for et par stramme lyse cowboybukser, blusen som jeg købte med Zoe, et par sorte converse og en gammel '9 3/4' halskæde, som jeg fik, da jeg gik meget op i 'Harry Potter'. Jeg går ud på badeværelset, laver en hurtigt trucker vask, før jeg tager mit tøj på og lægger min daglige makeup. Jeg sætter mit hår op i en hestehale, og begynder at pakke min taske. Jeg bøjer mig ned efter min skoletaske, der står på gulvet og kan mærke en skarp smerte ryge igennem min krop. Jeg samlede de fleste møbler igår, så jeg har ekstremt ondt i ryggen i dag. Måske skulle jeg have strukket ud?

Jeg bider smerten i mig, og tager tasken op på skrivebordet, der står op ad den væg, der fører ind til badeværelset. Jeg tager mit gamle penalhus op af tasken, og hælder alle tingene ud. Det her penalhus er alt for slidt til at jeg gider slæbe det med, så det ryger i skraldespanden. Jeg finder mine to makeup tasker, fra 'Zoella Beauty' goodiebaggen, og vælger den lyserøde med marsvin på. Jeg har jo ikke behov for to makeup tasker, så hvorfor ikke bruge den anden til noget nyttigt? Jeg lægger alle mine blyanter, farveblyanter, overstregningstuscher, og andet tilbehør, ned i penalhuset. Jeg finder rygsækken fra London og lægger penalhuset ned i den, sammen med en notesblok, en kalender og et par høretelefoner. Jeg tager tasken på ryggen og går op i køkkenet.

Mel sidder og spiser havregryn i noget fint tøj, som bedstemor sikkert har valgt ud. Jeg lader tasken dumpe ned på gulvet og sætter mig overfor hende. Jeg hælder lidt havregryn op i min skål, drysser lidt nesquik kakao over det og tilsætter til sidst mælken.

"Ad!" siger Mel og griner af mine underlige spisevaner.

"Det smager faktisk ret godt." siger jeg, og tager en skefuld i munden. Hun ryster på hovedet og spiser videre.

"Er i klar piger?" spørger bedstemor ude fra gangen. Mel sætter sin skål op til vasken og løber ud til bedstemor. Jeg kigger på uret over døren, og ser at den er halv otte. Jeg skynder mig at spise færdig og rejser mig fra bordet, for at sætte min tallerken hen til vasken. Jeg tager et stykke køkkenrulle, tørrer mig om munden, tager min taske over skulderen og skynder mig ud i gangen. Jeg får hurtigt min jakke på og går, sammen med Mel og bedstemor, ud i bilen.

In Love With A SuggRead this story for FREE!