"Here you go," siger han, og sætter koppen med te foran mig. Jeg smiler taknemmeligt, tager en slurk og smager den søde jordbærsmag. Vi spiser i tavshed, men det er på ingen måde akavet. Mere tiltrængt.

"So, when are we filming?" spørger jeg og tager en bid af min scone. Joe trækker på skuldrene og tygger af munden.

"When we want to. It just needs to be today," forklarer han. Jeg nikker enigt og spiser videre.
________________________________________________________________

Omkring klokken to sidder vi i sofaen, med et kamera rettet mod os.

"Ready?" spørger han og rejser sig for at tjekke lyset.

"Yeah," svarer jeg og læner mig tilbage i sofaen. Joe retter på et af lysene og trykker på start knappen. Han går tilbage og sætter sig ned i sofaen, ved siden af mig. Han rømmer sig og gør sig klar til at snakke.

"Hello everyone! I'm back with a new FIFA video. And I'm joint with a new competitor, Amanda from..." siger han og kigger over på mig, for at få hjælp.

"Looney's Universe." svarer jeg forvirret. Han bryder ud i grin, hvilket får mig til at grine.

"Let's try that again." siger han og starter forfra.
___________________________________________________________________


Efter at have lavet introen om seks gange, er vi endelig klar til at spille. Selvom jeg ikke er den bedste til FIFA, får jeg da scoret et par mål. Vi spiller tre kampe i alt. Første kamp endte 1-0 til mig. Anden kamp endte 3-1 til Joe og sidste kamp endte 2-1 til mig.

"I can't believe I lost to a girl..." erkender Joe, da det sidste spil er slut. Jeg kan ikke lade være med at smile.

"Oh no, Joe. You didn't just lose to any girl. You lost to a girl who has never played FIFA before!" siger jeg hånligt og lægger controlleren på sofabordet. Joe giver et hyl fra sig, og lader sit hoved dumpe ned i en sofapude. Er det meningen, at jeg skal gøre noget? Jeg kigger forvirret over på ham, rejser mig op og går om bag sofaen, hvor jeg gemmer mig. Joe kigger op fra sofaen og leder efter mig med øjnene.

"You can come back now." siger han. Jeg lister hen til der hvor han sidder og springer frem.

"BOH!" råber jeg og det giver et sæt i Joe.

"Jesus!" siger han og tager sig til brystet, som om det ville få hans hjerte til at slå langsommere. Jeg griner og er ved at falde om af grin. Nu kan jeg se hvorfor han synes, at det er så sjovt at drille folk.

"Can we please end this video now?" spørger han. Jeg sætter mig tilbage på min plads og Joe begynder at ende videoen.

"If you liked this video, then please give it a thumbs up. Don't forget to subscribe and check out Amanda's Channel, it is the first link in the description bellow. I'll see you guys in the next video, bye!" siger han og vi vinker begge to til kameraet. Joe rejser sig og slukker for kameraet.

Vi hjælper hinanden med at pakke alt film grejet sammen, og beslutter os for at spille noget bordfodbold.

_________________________________________________________________

Jeg drejer lidt på forsvaret, derefter på midtbanespillerne og... Mål! Jeg går hen for enden af bordet og skubber en lille firkant hen, til en masse andre, som hvert tæller for ét point.

"7-3 to me. Are you sure, that you want to keep playing?" spørger jeg og kigger udfordrende på ham. Han nikker ihærdigt.

"I need to beat you, just once!" svarer han og gør sig klar til kampen om det næste point. Jeg trækker selvsikkert på skuldrene.

"Okay." svarer jeg opgivende og går hen på plads igen.


In Love With A SuggRead this story for FREE!