Caspar spiser sin pizza som et vildt dyr. Jeg tror aldrig, jeg har set en fyr spise så meget, så hurtigt. Det ser ikke ud som om at han vil forstyrres, så jeg vælger bare at sætte mig i sofaen, sammen med Mel.

"What were you so upset about, Caspar?" spørger Zoe, der lige er kommet op trappen. Jeg kigger om på hende og vender min krop i sofaen, så jeg ikke får ondt i nakken.

"Can't you see the fucking six year-old that is in my apartment?!" spørger Caspar højlydt, med mad i munden, og peger hen imod Mel. Jeg siger ingenting, sidder bare og venter på en undskyldning for at gå.

"Sorry, I'm really tired and really not in for some company right now." siger Caspar en smule mere roligt.

Zoe går hen til køkkenet og lægger sit kamera på bordpladen. Hun ryster på hovedet, går hen imod køleskabet og åbner det.

"You guys really need to buy some more real food..." siger Zoe og lukker køleskabet igen.

"What is that supposed mean?" spørger en fornærmet Caspar, der nu har kun ét stykke pizza tilbage. Han rejser sig, går hen til køleskabet, stiller sig foran Zoe og åbner det. Han begynder at fortælle om alt det, man kan lave ud af det, de nu engang har i deres køleskab. Zoe peger på pizzaen, der blev efterladt på bordet. Hun gør tegn til at jeg skal gå hen og tage den. Jeg fniser, nikker og spurter hen til bordet. Jeg tager tallerkenen og løber lydløst tilbage til sofaen. Jeg viser det til Zoe og hun tager sin hånd op til munden, for ikke at bryde ud i grin. Hun bakker langsomt hen til sit kamera, tænder det og lader hendes arm hænge ned af siden.

"So we can actually make some food, Zoe!" konstaterer Caspar og går hen mod bordet. Zoe går over til sofaen, og sætter sig imellem Mel og jeg. Caspar er kommet hen til bordet, og kigger fortabt på det tomme bord.

"WHERE'S MY LAST SLICE OF PIZZA?!" råber han og kigger over på os. Zoe filmer over på ham og jeg sidder bare, og nyder det sidste stykke pepperoni pizza. Caspar måber, hopper surt rundt om sig selv - selvom det er tydeligt, at han bare lader som om at han er sur - og tager sig til panden.

"How could you do that to me?!" spørger han og prøver på at lyde skuffet. Hans reaktion er vildt grineren.

"Say hello to the camera, Caspar!" siger Zoe drillende.

"Wha... You filmed it?!" spørger han irriteret - igen falskt. "That's it! I'm going back to bed!" Han tramper hårdt i gulvet og går hen til trappen. Zoe og jeg bryder begge ud i grin, og er lige ved at falde ud over kanten på sofaen.

"And that's how Caspar Lee looks like, when someone steals his pizza!" siger jeg ind i kameraet. Zoe nikker og vi griner videre.

___________________________________________________________________

Efter en times tid med grin, redigering af videoer og en mad pause, er det igen tid til at filme.

"So! What do you wanna do for your video?" spørger Zoe. Jeg trækker på skuldrene. Jeg har haft en idé om, at vi måske kunne gøre et eller andet Danmark-relateret. Spørgsmålet er bare hvad...

"Do you wanna learn to talk danish?" spørger jeg Zoe, med et lusket blik. Hun nikker og jeg tror, hun ved hvad jeg vil med min video. Vi finder en ny 'location', som Zoe kalder det, hvilket bliver stuen. Vi beder Caspar om at passe Mel, så vi kan filme i ro.

"Hello people around the world, and welcome to my universe!" siger jeg og prøver på at virke underholdende. "I'm Amanda, and today I'm joined with my friend Zoe!"

Zoe vinker og siger: "Hello!" med en venlig stemme.

"You might know Zoe from her beauty channel: Zoella, where she makes makeup tutorials, hairstyle videos and stuff like that, right?" forklarer jeg og ser over på Zoe. Hun nikker.

"What a great way to explain the word: 'beauty-vlogger' siger hun og kigger over på mig. Vi griner og fortsætter derefter med at filme.

"Today I'm going to teach Zoe some Danish," siger jeg og retter mig lidt mere op. "Are you ready to try to be a dane?" Jeg kigger over på hende og ser alvorligt.

"As ready as I can be!" siger hun og ånder tungt ud.

"Okay so I'm going to say a sentence in Danish, and you are going to repeat it. Then you have to guess, what you think you just said." forklarer jeg hende, og hun ser ud til at være med.

"You at home, can also try, if you want to," siger jeg og ser ind i kameraet.

"Before we begin, you need to know the basics. Almost all of our letters sounds the same as yours, but we have three letters more than you. Æ, Ø and Å." forklarer jeg og tegner bogstaverne for hende. Hun nikker og spørger: "What did you say that they are called again?" Jeg siger det igen og hun gentager.

"Ready?" spørger jeg og hun svarer: "Ready!"

"Okay, first sentence: Hej med dig, hvordan har du det?" siger jeg langsomt, så hun kan følge med.

"Hej mæd dej, hvoardan har du dæ'." gentager hun og lyder rigtig meget som en, der har fået lidt for meget at drikke. Jeg rømmer mig for ikke at komme til at grine.

"Let's try again." siger jeg og sammen gentager vi ordene langsomt.

"What do you think it means?" spørger jeg til sidst. Hun tænker lidt.

"I don't know... Something like: Hello, what's your name?" spørger hun mig. Jeg ryster på hovedet.

"Close but it means: Hello, how do you do, or, hello, how are you today." forklarer jeg og hun griner.

Vi tager cirka fem sætninger, og afslutter derefter videoen.

"Thank you so much for watching! If you enjoyed this video, then give it a big thumbs up. And if you want to see more of me, then you can subscribe. We also did a video on Zoe's channel, and what did we do Zoe?" spørger jeg og hun svarer: "We did an #AskZoella and answered some weird questions." Jeg nikker og opfordrer folk til at tjekke den ud. Jeg runder af og vi vinker begge ind i kameraet.

"You were really good at that!" siger jeg til Zoe. Hun er virkelig lærenem, og kunne sige mere end jeg havde forventet.

"Thanks!" siger hun kort og slukker for de store lys.

"You're really getting the hang of this 'YouTube'-thing." siger hun og jeg bliver helt forlegen. Det er virkelig stort når en, som har over fem millioner subscribers, siger sådan noget.

"When do we upload our videos?" spørger jeg hende og hun tager sin mobil frem.

"Uhm... I have a video for this week, but not for next week, so next week i believe. I upload every Sunday, so that'll be the day that we upload." forklarer hun og jeg nikker.

"But how do I get the footage?" spørger jeg. Jeg kan jo ikke bare tage hendes SD-card med mig hjem til Danmark.

"Are you free tonight?" spørger hun og jeg nikker.

"Then we can edit it tonight, and upload it. We can just make it hidden." foreslår hun og piller lysene ned.

"So what are you going to do with your mother's funeral?" spørger Zoe og et eller andet i mig, får mig til at gyse.

"Are you okay?" spørger hun og sætter sig ned ved siden af mig.

"Yeah... Yeah, I'm fine," lyver jeg. Jeg har ikke engang givet mor en tanke siden samtalen med mr. Brown, og da slet ikke hendes begravelse.

"Her ashes needs to be spread here in London." fortæller jeg. Jeg kan ikke få en urne med på flyet hjem, så jeg er nødt til at gøre det her.

"Where do you wanna do it?" spørger hun og jeg trækker på skuldrene. Jeg har aldrig været i London før. Jeg ved ikke den første ting om London, og England for den sags skyld. Hvordan skal jeg, en syttenårig pige, finde ud af at få spredt min mors aske?

In Love With A SuggRead this story for FREE!