*Dette kapitel kan indeholde voldsomme scener eller anstødeligt sprogbrug*

"Dinner is here!" råber Caspar oppe fra hoveddøren. Jeg trækker mig væk fra Joe's læber og ruller over, på den anden side af ham. Vi ligger begge i sengen, kigger på hinanden og smiler. Da vi kom hjem fra Jim og Tanya, var Caspar ikke hjemme, og så førte det ene ligesom bare til det andet. Ikke noget seksuelt, men tæt på. Vi føler begge, at det stadig er for tidligt, men på de få dage, jeg har været her, har vi næsten haft sex to gange. Så om det kommer ske eller ej, har jeg ingen idé om. Jeg lægger mig om på siden. Joe ligger i bar overkrop, men jeg ved, at han har underbukser på. Selv har jeg både bh og trusser på. Det gik lidt hurtigt, da vi først begyndte at kysse, så tøjet røg af som noget af det første. Lige med undtagelse af undertøjet, selvfølgelig, men da vi kom ned til 'det sidste lag', slappede vi lidt mere af og fandt ud af, hvad det var, vi havde gang i.

"We should probably get going." hvisker jeg og snor et tot af hans hår, om min pegefinger. Joe lægger sin hånd på min hofte og trækker mig ind til sig.

"I think the food can wait," svarer han og kigger mig dybt ind i øjnene. Jeg bider mig i læben.

"Just a few more minutes." hvisker han og kysser blidt mine læber.
___________________________________________________________________

"What's for dinner?" spørger Joe, da vi går ovenpå hånd i hånd. Caspar vender sig om og kigger på os, som var vi rumvæsener.

"Did you guess have sex while I was gone?" spørger Caspar, og kigger mistroisk på os. Jeg laver store øjne og prøver på, ikke at lave øjenkontakt med hverken Joe eller ham. En latter kommer ud af Joe's mund og hans hånd slipper min.

"No," svarer han, og går hen til køkkenbordet, hvor vores mad står i en hvid pose.

"And even if we did, then I wouldn't tell you," siger han og kigger i poserne. Han tager en æske op og kigger nøje på den. "Ah! Indian food... Nice." Han går hen til spisebordet, med en hvid box i hænderne. Caspar flytter sit forbløffede blik fra Joe og over på mig. Jeg trækker på skuldrene, og går hen til posen med mad, hvor jeg tager en æske magen til Joe's. Jeg sætter mig ned overfor ham og kigger over på Caspar, der stadig står midt i rummet. Jeg vender blikket over mod Joe, som allerede er igang med at spise. Jeg laver et kast hovedet i Caspar's retning. Joe løfter øjenbrynene, kigger på Caspar og trækker på skuldrene, mens nogle nudler falder fra hans mund og ned i boxen igen. Få sekunder efter kommer Caspar hen til bordet, og spiser sammen med os.

"If you someday, in the near future, are going to do it, then please warn me, so that I can get out of here." siger Caspar og tager en slurk vand. Joe nikker bekræftende og spiser videre. Er jeg den eneste, der synes det her er bare en lille smule underligt? Jeg kigger skiftevis på dem begge to, men det virker ikke som om, at de har tænkt sig at uddybe emnet. Jeg ruller med øjnene og spiser videre.

___________________________________________________________________

"You haven't really talked about your family..." påstår Joe, da vi sidder i sofaen senere på aftenen. Vi sendte Caspar ned i supermarkedet for at købe slik, for cirka tyve minutter siden, og han er stadig ikke kommet tilbage. Jeg trækker på skuldrene.

"No... I guess not... What do you want to know?" spørger jeg og kigger op på ham. Han har armen rundt om mig og nusser min skulder, ligesom han gjorde hjemme hos Tanya og Jim.

"You. I want to know you." svarer han. Alle mulige minder kører i mit hoved, og jeg beslutter mig for at starte med det basale.

"Well, when I was around twelve, my father ran away with some slut. Two weeks later, my mother found out, that she was pregnant." fortæller jeg og ånder tungt ud, med en anelse irritation i blikket. Joe løfter sine bryn.

In Love With A SuggRead this story for FREE!