Jeg låser døren til badeværelset op, åbner den, slukker lyset og går ud i værelset. Jeg kigger rundt. Ingen Joe. Jeg skubber døren i og går ud i gangen.

"Joe? Where are you?" spørger jeg ud i rummet. Min kuffert er her stadig, men ingen stadig Joe. Han er sikkert gået ovenpå, for at starte på maden. Jeg løber forsigtigt op ad trappen og ser, som forventet, Joe stå i køkkenet.

"Need some help?" spørger jeg og går hen til ham. Han står med en pose pasta i hånden, men det ser ikke ud til, at ved hvad han skal med den.

"Yeah..." svarer han og lægger pastaen fra sig. Jeg smiler og stiller mig hen ved siden af ham.

"The first thing we need to do, are to wash our hands." forklarer jeg og går over til vasken. Vi vasker vores hænder grundigt, og går ellers igang med at finde alt det vi skal bruge. Jeg sætter Joe igang med at skrælle nogle gulerødder, der skal i den salat, som jeg vil lave senere. Jeg går i gang med at forberede kyllingen, så den kan komme på panden. Vores samarbejde er fantastisk, og vi kommer ikke i vejen for hinanden på noget tidspunkt.
___________________________________________________________________


Cirka femogfyrre minutter senere er maden færdig og bordet dækket. Caspar kom hjem for et kvarters tid siden, og har været ret stille lige siden.

"Dinner time!" siger jeg og sætter skålen med salat på bordet. Jeg laver en hurtig hestehale og går tilbage til køkkenet, for at hente en karaffel med vand. Caspar nærmest løber hen til bordet, og sidder med det samme klar til at spise.

"I thought you said, that you were going to order pizza... Or was that just a dream?" spørger Caspar. Han sidder i lidt tid og tænker, men jeg tror ikke, at han kommer frem til en konklusion. Joe kommer op af trappen og går hen til stolen, der står overfor Caspar's, hvor han sætter sig. Jeg finder vandet og tager den med hen til bordet.

"Looks good," siger Joe og kigger op på mig. Jeg smiler og sætter mig ved siden af ham.

"And so does the food!" siger han, mens han kigger på de forskellige ting. Gav han mig lige en kompliment?

"Let's eat!" siger Caspar og tager et stykke kylling over på hans tallerken.
__________________________________________________________________

Som aftenen skrider frem, bliver jeg gladere og gladere for at være her. Stemningen er mere fri, end den er derhjemme. Her kan jeg være mig selv.

"Wanna watch a movie?" spørger Joe, da han har zappet gennem alle kanalerne.

"Sure," svarer jeg tager fjernbetjeningen ud af hans hænder.

"You guys have Netflix, right?" spørger jeg, og kigger ned på fjernbetjeningen. Den er magen til den, som er i stuen derhjemme, så jeg ved det samme, hvor jeg skal trykke, for at komme ind på Netflix.

"Well, uhm... Yes we do, but..." han stopper. Jeg er allerede igang med at scrolle igennem alle de film og serier, som er til rådighed.

"Oh, sorry!" siger jeg og rækker ham fjernbetjeningen. Han tager den, men scroller ikke videre. Han griner og vender fokus mod fjernsynet igen.

"So! What do you want to watch?" spørger han. Jeg trækker på skuldrene og kigger på de film, som han scroller forbi.

"What about 'We're the Millers'?" spørger jeg, lige da han klikker videre. Han går et tak tilbage og klikker på filmen.

"Yeah, I haven't seen that one." svarer han og starter filmen. Jeg tager mine fødder op på sofaen, rykker en anelse tættere på Joe og læner mig op ad ham. Han lægger fjernbetjeningen fra sig, lægger armen om mig og begynder at nusse min arm. En følelse af lykke strømmer gennem min krop, og et smil breder sig på mine læber.
___________________________________________________________________

"Bench-girl? Hallo? Are you awake?" spørger Joe, men hans stemme er sløret. Jeg løfter langsomt mine øjenlåg og ser filmens rulletekster køre over skærmen. Jeg løfter mit hoved og gnider i mine øjne. Jeg må være faldet i søvn... Jeg kigger over mod Joe, som jeg vistnok har brugt som hovedpude.

"Did I fall asleep?" spørger jeg og gaber, hvilket er svar nok i sig selv.

"Yeah..." svarer han, og slukker for fjernsynet. Jeg kigger over mod vinduet, det er næsten helt sort uden for. Hvor længe har jeg sovet?

"Sorry for using you as a pillow." siger jeg og sætter mine fødder ned på gulvet. Han trækker på skuldrene.

"It's fine... Maybe we should go to bed? It's kinda late." foreslår han. Jeg nikker og følger efter ham nedenunder.

Joe lader mig bruge badeværelset først, men kommer alligevel ind, uanmeldt, mens jeg skifter tøj.

"Oh! Sorry!" siger han, da han ser at jeg kun er iført bh. Jeg trækker på skuldrene og går hen til min kuffert. Jeg tog den med herud tidligere, så jeg ikke behøver at gå fra rum til rum hele tiden. Jeg sætter mig ned og prøver på at finde et eller andet, som jeg kan sove i.

"Nothing you haven't seen before," joker jeg og kigger op på ham. Tog jeg ikke en pyjamas med? Jeg hører Joe gå forbi mig. Jeg rejser mig igen og går over til ham.

"Can I borrow something to sleep in? Like a T-Shirt or something?" spørger jeg. Han tager sin tandbørste i munden, nikker og går ud af rummet. Kort tid efter kommer han tilbage med en sort T-Shirt, som han rækker mig. Jeg tager den over hovedet og tager mine cowboybukser af. Skal jeg tage min bh af? Eller vil det blive akavet? Skal vi overhovedet sove sammen?

"So, what are the bed situation?" spørger jeg, og skyller min tandbørste. Joe spytter ud i vasken, skylder sin mund og svarer: "I couldn't find a mattress, but you can sleep in my bed, and then I'll take the couch.". Hvor sødt, men jeg vil ikke stjæle hans seng.

"No, it's fine. I can sleep on the couch." svarer jeg og tager tandbørsten i munden. Han ryster med det samme på hovedet.

"You're the guest. I'll take the couch." svarer han. Kan han ikke bare foreslå, at vi sover i samme seng? Det ville gøre det hele meget nemmere! En dør bliver åbnet ude i gangen.

"We're going to let Caspar decide," konkluderer Joe. Jeg ruller med øjnene og børster videre. Joe går ud af rummet og ud til Caspar.

"Joe, I don't want to be dragged into one of your stupid..." råber Caspar, ude i gangen, men Joe tysser på ham. Det her må være meget vigtigt for ham. Jeg hører fodtrin, og Caspar og Joe kommer til syne i dørkarmen.

"Okay, Caspar. Who do you think should sleep on the couch? Me or Amanda?" spørger han seriøst. Caspar trækker på skuldrene.

"I don't care, Joe." svarer han og skal lige til at gå, da Joe tager fat i hans arm og trækker ham tilbage.

"This is important!" siger han og prøver at få Caspar til at svare. Caspar lægger hovedet tilbage og virker ugidelig.

"Why can't you just share the bed?" spørger han og går sin vej, før Joe får fat i ham. Joe kigger over på mig og jeg trækker på skuldrene.

"I guess we have our answer?" siger jeg og spytter ud.


In Love With A SuggRead this story for FREE!