Hoofdstuk 38

644 39 5
                                    

Jamie pov

Na het concert gaan we met zijn allen wat eten in een pizzaria.'Wat ongelooflijk lief van jullie.'zeg ik stralend. Ik hou Daan zijn hand al heel de tijd vast. Ik kan hem niet meer los laten.' Je verdiende het.'zegt Daan. Ik geef hem een knuffel. We gaan zitten aan een tafel. We krijgen allemaal een kaart. Ik weet toch al welke pizza ik wil. Een pizza peperoni dat is echt mijn favoriet. Die bestel ik ook. Rein en Desiree fluisteren zachtjes en geven elkaar dan lieve kusjes. Ik vind ze zo lief samen. 

Na een halfuur staat ons eten op tafel. Voor mij ligt een grote pizza. Hij ruikt heerlijk en smaakt nog beter. Ik neem een hap en geniet er van.'Hmm dit is de lekkerste pizza die ik ooit geproeft heb.'zeg ik. Ik eet in no time mijn pizza op.'Het is wel te merken dat je zwanger bent schat.'zegt Daan plagend. Ik lach.'ja ik heb een mega grote eetlust.'zeg ik.

Na de pizza lopen we over straat. Alle stelletjes gaan een andere kant op. Daan pakt mijn hand en we lopen het strand op.'Lieve Jamie ik kan het zo vaak tegen je zeggen, maar ik ben zo gek op jou. en straks komt onze kleine.Ik kan niet wachten om met jou oud te worden. Ik hou van jou.'zegt hij dan. Ik kus hem.

Stom kort hoofdstuk sorryyy

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu