hoofdstuk 25

705 36 3
                                    

Een maand later


Jamie pov

Ik doe voorzichtig wat mascara op. Ik kijk naar mezelf in de spiegel. Een kort zwart rokje met een witte crop top. Een vestje er over heen. En mijn haren hangen los. De bel gaat. Dat zal Yara wel zijn. Ik loop naar beneden en doe de deur open.'YAAAR.'gil ik.'HEEEE.'schreeuwt ze terug. Dan schieten we in de lach.'Klaar voor het afscheidsfeestje.'zegt ze.'Ja.'zeg ik. Ik glimlach en probeer niet te denken aan 24 uur later. Want over 24 uur zit Daan in het vliegtuig. Ver weg van mij. Ik wil denken aan vanavond.

Een paar uur later zijn we in de zaal waar het afscheids feestje is. De jongens staan allemaal bij hun vriendinnenn. Ik sta dicht tegen Daan aan. Ik snuif zijn heerlijke mannen geur op.'Wat ben je aan het doen.'zegt hij met een lach. Ik kijk op en zie zijn mooie blauwe ogen diep in mijn ogen kijken.'Ik wilde je geur nog even opsnuiven, die kan ik een jaar niet ruiken.'zeg ik zacht.'Nee dat is niet waar.'zegt hij lief.'Jawel.'zeg ik zacht.'Nee want we hebben geregeld dat jullie over drie maanden een maand lang bij ons mogen zijn, dan is het zomervakantie.'zegt Daan.'Echt ik dacht we mogen maar een weekje komen.'zeg ik.'Nee een maand.'zegt Daan blij. Ik knuffel hem. Dan komt een heel liefdesliedje. Truly madly deeply do. Hij is zo mooi. Daan duwt me tegen zich aan en begint te dansen met mij.

Daan pov

Als het laatste liedje heeft geklonken vertrekken we allemaal naar huis. Ik pak Jamie bij haar hand. We slapen bij haar thuis. Haar ouders zijn niet thuis. We lopen naar haar slaapkamer. Ze draait zich om met tranen in haar ogen.'Daan hoe moet ik nou zo lang zonder jou, ik word nu al gek als ik je een week niet zie,  wat denk je van een jaar, een heeel jaar, Ik ben blij voor je maar dit gaat zo moeilijk worden.'zegt ze.Ik loop naar haar toe en trek haar dicht tegen mij aan.'Jamie onze liefde is hier tegen bestand. Wij horen bij elkaar, en we skypen, al moet ik mijn bed uit, ik doe alles voor jou.'zeg ik. Ze kijkt me aan en begint me te zoenen. We laten ons zoenend op bed vallen en vragend begin ik aan haar vest te trekken. Ze lacht en trekt hem uit. Al snel volgen de andere kleding stukken.

Ik word wakker naast me ligt Jamie. Ze slaapt zo lief. Ik kijk op mijn klok. Ik schrik van de tijd. Ik moet over een uur al op Schiphol zijn. Time to say goodbye.

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu