hoofdstuk 21

854 40 3
                                    

Hey ik ben bezig met een nieuw verhaal over Rein. Het word een heel ander verhaal dan normaal. Maar ik ga hem nog niet uploaden

Jamie pov

Ik zit met Daan op een bankje in het sprookjesbos. Hij kijkt mij lief aan. 'Ik uh wil je wat zeggen. Ik uh voel heel veel van je. Ben verliefd op je.'zegt hij zacht. Ik voel de vlinders in mijn buik wild rond fladderen. Ik negeer het gevoel. Ik klem mijn handen om de rand van het bankje. 'Ik ben ook verliefd op jou. Maar het kan niet Daan. Jij hebt mij heel erg gekwest. Ik dacht eerst ook dat jij mij wilde. Maar toen koos je voor Esmee.'zeg ik. 'Geef me een kans alsjeblieft.'zegt Daan smekend. 'Nee nu niet.'zeg ik. Ik spring op en loop verdrietig weg.

Daan pov

Ik heb het verpest. Ik zucht en blijf even zitten voor ik terug ga naar de rest. Jamie staat bij Yara en negeert mij. We besluiten nog wat te eten en dan terug te gaan.

We zitten in de trein naar Amersfoort. Dat wil zeggen. Maar Jamie, Mandy en Owen. Yara blijft bij Rein slapen. Ik moet op Amersfoort over stappen. Dan word er omgeroepen dat de treinen niet verder rijden. 'Ah nee nu kom ik niet thuis.'zeg ik boos. 'Pff en bij mij is het al een wonder dat Owen mag blijven slapen.'zegt Mandy. Jamie die druk met haar telefoon in de weer is kijkt op. 'Het mag van mijn moeder bij mij. Dus uhm zullen we gaan.'zegt ze. Ik glimlach dankbaar naar haar.

Een halfuur later zitten we in de woonkamer van Jamie. Haar moeder is we niet. Jamie heeft thee ingeschonken. En drinkt het zelf in razend tempo op. 'Ik ga even douchen en dan slapen.'zegt ze. 'Ik kom ook zo. Waar is je moeder een eigenlijk.'zeg ik.'Oh op date met haar nieuwe vriend ' zegt ze met een glimlach. Dan loopt ze weg om te douchen.

Ik ga op het logeerbed zitten in haar slaapkamer. Ik speel wat spelletjes op mijn telefoon. Dan komt Jamie binnen. Haar natte haren hangen los. Ze heeft een pyjama aan. Ze kijkt me even aan en stapt dan haar bed in. Ik wil wat zeggen. Dan hoor ik haar gesnik. 'Hey wat is er.' zeg ik terwel ik op sta. Ik ga op de rand van haar bed zitten en aai haar over haar rug. 'Ga weheg. 'snikt ze. 'Nee ik ga niet weg. 'zeg ik. Dan sla ik haar deken wat weg en ga naast haar liggen. Ik sla mijn armen om haar heen.

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now