Hoofdstuk 41

638 38 8
                                    

Jamie pov

Net geland op Schiphol. Daan is weer zo ver weg. Hij heeft me een ketting gegeven. Daar speel ik nu mee. Ik wrijf over mijn buik. Het idee dat Daan en ik over een halfjaar papa en mama zijn. Als het goed is is Daan net thuis voor het kind komt. Ik hoop het maar!

Ik loop duf naar de bagage band en kijk door het raam of ik mijn ouders zie. Ze staan er met grote glimlachen en zwaaien wild naar ons. Ik wacht tot we alle 4 onze koffers hebben en loop dan door de deur naar buiten. Yara rent op me af.'CHICKIEEEE.'gilt ze keihard. Ik grijns en geef haar een knuffel. Dan zijn mijn ouders aan de beurt.'Hoe voel je je.'zegt mijn moeder.'Goed hoor.'zeg ik.'Wat ben je bruin.'zegt mijn vader. Hij pakt mijn koffer over en we lopen naar de parkeer garage. Ik app Daan dat we veilig geland zijn en dat ik hem onwijs erg mis.

Een week later:

Vandaag start school weer. Daan krijgt huiswerk van zijn school via mail en skype. Ik hang met Desiree, Mandy en Yara in de aula. Odiel zit natuurlijk in Amsterdam op school. 'Beter hebben we een chill rooster, dat ik nog met Owen kan skype.'zegt Mandy.'Al moet ik midden in de nacht met Daan skypen dat maakt mij niet uit.'zeg ik.

Daan pov

Verveeld hang ik op de bank. Rein en Nils zitten in hun kamer. Ze hebben nu les via Skype. Ik en Owen zijn morgen aan de beurt. Ik heb er helemaal geen zin in. Ik pak mijn telefoon en kijk naar mijn achtergrond. Nog minder dan 4 maanden voor ik weer even bij mijn liefde ben.

Sorry even een paar hele saaie hoofdstukjes. Maar komt omdat ik het saai vind om elke les te gaan beschrijven en alles. Ik kan ook een tijdsprong maken naar December hoor :) misschien hier na!

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now