hoofdstuk 6

1.1K 49 1
                                    

Jamie pov

Ik kan niet geloven hoe ongelooflijk leuk dat was! Yara mocht zelfs op het podium. Yara wil wachten tot Mainstreet er aan komt. Maar als we naar de artiestenuitgang lopen is er al een grote menigte.'Weet je wat we doen, we gaan wel een keer naar Goor langs Daan,'zegt ze.'Hoezo dat.'zeg ik verward.'Nou omdat je dan eindelijk je grote liefde kan ontmoeten sinds zoveel jaar.'zegt ze blij.'ik ik ik weet het niet.; stotter ik.'Ja je weet het wel. Ik zag het echt wel hoor hoe Daan naar je keek. Hij kon zijn ogen niet van je afhouden.'zegt ze. Dan haakt ze haar arm door die van mij en we lopen richting de trein.

Thuis aangekomen gaan we eerst naar Mac donalds. Naast ons zitten 2 meisjes die overduidelijk ook naar Mainstreet zijn geweest.'En omg die invisible girls waren zooo mooi.'zegt de een.'Ja en wat dacht je van Mainstreet omg ik hou van ze.'zegt de ander.'Jaaaa omggg.'zegt de een weer. Ik lach en kijk Yara aan.'Ik mooi zijn ze gek.'zegt ze zacht.'Neee het is de waarheid.'zeg ik. Dan doop ik een kipnugget in de zoetzure saus en neem een hapje.'Hmmmm lekkerrrr.'zeg ik met een grote lach.' Jaaa mijn big mac is lekkerder.'zegt Yara waarna ze de halve burger in haar mond stopt.

Daan pov

We zitten in de auto met geblindeerde ramen. Er word op de ramen gebonsd. Ik scan de menigte maar zie het leuke meisje op rij 1 niet staan. Ik schud verdrietig mijn hoofd.'Daan gast nog steeds bij dat meisje.'zegt Rein.'Ja ik had het idee dat ik haar kende.'zeg ik.'Nee je vind haar gewoon leuk.'zegt Nils. Ik kijk op. Nils is een van de verstandigste van ons.Rein is het drukst en Owen heeft zo zijn momenten. Maar als Nils het zegt klopt het meestal wel.'Ik nee ik kende haar echt weet het bijna zeker.'zeg ik snel. Dan zak ik onderuit en doe mijn ogen dicht. Na een tijd doe ik ze weer open omdat Rein in mijn zij port.'Wat moet je Rein.'zeg ik geirriteerd.' Nou uhh we zijn in Goor.'zegt hij. Ik spring op en zeg gedag. Dan storm ik naar binnen. Ik ren naar boven en zoek in de oude foto boeken. Dan vind ik wat ik zocht. Een blond meisje met een grote glimlach die onder de chocolade vlekken zit. Ik sta naast haar en hou haar vast. We lachen allebei heel blij. Dan een andere foto waar we in een badje zitten. We zijn zoveel jonger. Haar naam staat er ook bij. Jamie Hendriks. Ik pak mijn laptop en google haar naam. Ik krijg een facebook account en klik er op. Ik zie een blond meisje met het meisje wat Reins Invisible girl was. Haar profiel is open en er staat dan dat ze naar Mainstreet ging vandaag. Het is haar gewoon! Ik kan het niet geloven. Ze is wel veel mooier geworden. Ik blijf even op haar profiel om te zoeken of ze een vriendje heeft. Waarom eigenlijk?

Ik wil haar een vriendschaps verzoek sturen maar word dan net geroepen.

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now