hoofdstuk 30

702 34 3
                                    

Jamie pov

Op de test staat dat ik zwanger ben. Ik zak vol verbazing op de grond. Desiree gaat naast mij zitten. 'Ohh Jam ik ik weet niet hoe ik moet reageren.'zegt ze. 'Daan we moeten het hem vertellen.'zeg ik zachtjes. Ik vecht tegen de tranen. 'Rustig aan.'zegt Desiree. Ik pak met trillende handen mijn telefoon en klik op Daan bellen. Na 1 keer over gaan neemt Daan al op. 'Jam alles goed ? Ik hoorde jullie praten over zwangerschapstest en toen was je weg.'ratelt hij snel achter elkaar. 'Ik ik oh Daan ik heb net een test gedaan en ik ben zwanger.'zeg ik. Dan kan ik de tranen niet meer tegen houden.

Daan pov

Nadat ze die woorden uit spreekt hoor ik haar snikken. 'Was ik nu maar bij je. We bedenken samen wel een oplossing.wat je ook beslist ik sta er achter!' Zeg ik. 'Wat lief van je. Ik mis je zo erg. Was ik nu maar bij je. Ik mis jou armen om me heen.  En ik mis jou.'zegt ze. Ik voel ineens dat mijn wangen nat zijn. Gelukkig is er niemand in de buurt. Als ze mij zien huilen gaan ze vast lachen. 'Mag ik je morgen even terug bellen, ik wil alles even op een rijtje zetten.' Zegt Jamie zacht.'Is goed Jamie ik hou van je meer dan wat dan ook!'zeg ik.

Owen komt binnen gelopen. 'Wow gast heb je gehuild.'zegt hij. 'Ja.'zeg ik. 'Jamie heeft jou toch niet ook gedumpt zoals Yara Rein.'zegt hij. 'Nee gast ik hou van Jamie en zij van mij. Ze is alleen Ehmm zwanger. 'Zeg ik. 'Wacht wat hoe dan.'zegt Owen. 'Wow wat denk je zelf. Door dat wat jij en Mandy vast ook doen.'zeg ik. 'Ja sowieso maar wel veilig.'zegt Owen. Ik kijk hem vernietigd aan.'Sorry en nu?'zegt Owen vragend.' Dat weten we nog niet.'zeg ik. 'Ik steun jullie in ieder geval.'zegt Owen. 'Thanks man thanks.' Zeg ik.

Hee een extra hoofdstuk vandaag! Ik ben alleen nog aan het denken wat er verder gebeurt met de zwangerschap. Of ze laat het weg halen of ze laat het adopteren of houden ofzo.  Morgen geen hoofdstuk want ik heb proefwerkweek.

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now