Hoofdstuk 34

673 30 2
                                    

Daan pov

Zenuwachtig zit ik in de wachtkamer. Eigenlijk moet ik over een paar uur op schiphol zijn. Ik bel Owen.'Hee Owen.'zeg ik zodra hij opneemt.'Hee gast al op schiphol.'zegt hij.'Nee Jamie ligt in het ziekenhuis en word nu geopereerd.'zeg ik.'Ah man wat erg, toch geen miskraam of iets?'zegt hij.'Nee een blindedarm ontsteking. Kan dus ook gevolgen hebben voor de baby.'zeg ik. Dan loopt de arts die haar geopereerd heeft langs. Ik hang op en loop achter hem aan. Ze rijden een lijkwitte Jamie net de kamer in. Ik blijf aarzelend in de deur opening staan. Dan opent ze haar ogen. De arts ziet mij staan.'Kom maar binnen hoor.'zegt hij. Ik loop naar binnen en ga op de stoel naast haar bed zitten.'De operatie is goed gegaan. De blindedarm is succesvol verwijderd. Met de baby gaat het goed.'zegt hij. Ik lach opgelucht. Dan loopt de arts weer weg. Jamie haar moeder loopt ook weg. Dus ik ben alleen met Jamie.'Ik dacht dat ik je kwijt zou raken.'zucht ik.'Ik zou niet weten wat ik zonder jou zou moeten.'fluister ik. Ze lacht lief naar mij.'Ik hou van je duizend jaar en meer.'zeg ik. Ze pakt mij hand en knijpt er in.'Ik hou van jou Daan.'fluistert ze.

Een paar uur later ben ik toch onderweg naar Amerika. Ik moest van Jamie. Ze komt ook al is ze zwanger toch naar ons toe over 1 maand. Ik kan niet wachten. Ik hang met mijn hoofd tegen het vliegtuig raampje aan. Ik val in slaap.

Dan word ik naar mijn gevoel 5 minuten later wakker gemaakt. Ik wrijf de slaap uit mijn ogen.'We gaan landen.'zegt de stewardes. Ik klik mijn riem weer vast en wacht op de landing. Ik mis Jamie nu al. Ik ben nu weer zo ver van haar verwijderd.

Heee ik had gewoon maar naam bedacht met Bram. Maar als jullie een leukere naam bedenken komt die er in! Moet wel bij Zwierink passen :D en als jullie nog leuke ideetjes hebben wat er in kan komen let me know!

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now