Hoofdstuk 13

959 44 4
                                    

Het Daan stukje! Sorry voor de lange stilte

Daan pov

Met een vreemd blij gevoel stap ik die zaterdag mijn bed in. Ik heb de hele avond geappt met Esmee. We hebben vooral herinneringen opgehaald. Aan Jamie denk ik bijna niet meer. Ik tweet iets. Wat eigenlijk voor Esmee bedoeld is.

Oude liefde roest niet <3

Meteen krijg ik een appje van Esmee.

Over wie ging jou tweet..

Ik glimlach.

Kan je morgen afspreken? Dan vertel ik het okay?

oké is goed xxx

Met een tevreden lach val ik in slaap. Vreemd genoeg droom ik over Jamie. Ik droom over vroeger. Over onze eerste kus.

De volgende ochtend word ik op tijd wakker. Ik spuit het luchtje one million op. En doe mijn haar goed. Na snel wat gegeten te hebben pak ik mijn fiets. Ik fiets naar het centrum waar ik met Esmee heb afgesproken. Ze is er nog niet. Ik ga op een bankje zitten. Al snel komt er een groepje meisjes naar mij toe. 'Daan Omgg jij bent het echt. Mogen we alsjeblieft op de foto en knuffel?'zeggen ze. 'Ja tuurlijk mag dat kom maar.'zeg ik. En Omstebeurt gaan ze op de foto. Tegen de tijd dat ze allemaal geweest zijn , zie ik Esmee staan. Ze heeft een lieve lach op haar gezicht. 'Heyy.'zegt ze. De mainiacs die nog om mij heen hangen kijken boos haar kant op. 'Is dat je vriendin.'zegt de een. 'Nee gewoon een vriendin.'zeg ik snel. Dan loop ik met Esmee de Starbucks binnen. Nadat we beide wat besteld hebben , gaan we tegenover elkaar zitten. 'Zo dat waren dus fans van je.'zegt Esmee. 'Ja dat waren fans.'zeg ik trots. 'Wat lief dat je tijd voor ze maakt.'zegt ze. 'ja tuurlijk! Zonder fans geen mainstreet.' zeg ik blij. Ze lacht en raakt even mijn hand aan.

Na een uur zijn we klaar bij Starbucks. We lopen wat rond. Esmee haar hand komt steeds tegen de mijne aan. Na een tijdje pak ik haar hand. Het voelt vertrouwd. Dan gaan we op een bankje zitten. 'Esmee ik mis ons. Waarom is het ooit uit gegaan. Ik vind je nog steeds heel erg leuk.'zeg ik. 'Ik jou ook.'zegt ze zachtjes. Ik buig me naar haar toe. En kus haar dan.

Met heel veel vlinders in mijn buik ga ik naar huis. Ik moet er gewoon over tweeten.

Was gezellig met @Esmeeloves love you cutie xx

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu