Hoofdstuk 35

749 29 4
                                    

1 maand later

Jamie pov

Ik gooi van alles in mijn koffer, want vandaag ga ik voor een maand naar Daan toe. Hij heeft al verschillende optredens gegeven in Amerika.  Gisteren had ik mijn eerste Echo. Ik ben nu 8 weken zwanger. Dus ze konden nog niet zien wat het is. Gelukkig mag ik vliegen.

Een uur later zit ik naast Desiree in het vliegtuig. Ze is ontzettend zenuwachtig. Ze gaat Rein voor het eerst in het echt zien. Ze hebben alleen maar geskyped en ze vinden elkaar wel echt leuk. Ik hoop in het echt ook! Achter ons ziten Odiel en Mandy. Ze reageerde super lief op het nieuws dat ik zwanger ben.

Het is een lange saaie vlucht. Gelukkig zijn we nu bezig met de landing. Als we geland zijn moeten we nog blijven zitten. Ik staar naar buiten. Dan staan we eindelijk stil. We lopen rustig naar buiten en lopen naar de bagage band. Ik zie Daan, Rein Owen en Nils allemaal al staan. Ze hebben een spandoek gemaakt met Welkom Girls erop. Ik grijns als ik Daan zijn lieve gezicht zie.  Ik loop naar het raam en doe mijn hand tegen het raam aan. Daan snapt me en doet zijn hand tegen de andere kant van het raam. Alsof we elkaars hand vast houden. Desiree en Rein staren naar elkaar. Ik glimlach. Ik hoop dat ze wat krijgen. Odiel en Mandy hebben de koffers gepakt. Dan lopen we er uit. Er staat niks meer tussen Daan en mij in. Ik besluit op een film achtige manier naar hem toe te rennen. Ik spring letterlijk in zijn armen. 'ik heb je zo gemist.'zeg ik. Dan zoent hij mij en zet me voorzichtig neer.  En ik wist wel dat Amerikanen gek waren, maar dat ze gingen klappen had ik niet verwacht. Dus ik sta met een rood gezicht in de aankomsthal. Mandy en Owen komen heel verliefd naar ons toe lopen. Odiel en Nils staan een stukje verderop. En Rein en Desiree staan verlegen om elkaar heen te draaien.

Desiree pov

Wat is hij leuk en knap en wauw in het echt. Ik kan mijn ogen niet van hem af houden. Hij is zo leuk. En telkens als ik naar hem kijk, zie ik hem ook naar mij kijken. Ik kijk weg en toch weer terug.'Zullen we gaan.'zegt Daan. We knikken en lopen naast elkaar. Iedereen heeft elkaars hand vast of armen om elkaar heen. En Rein en ik lopen zonder iets te doen naast elkaar. Ik haat het dat hij verlegen doet. Dan laat Jamie de hand van Daan los en komt naast mij lopen. Rein gaat naast Daan lopen.'En hoe is hij in het echt?'fluistert ze.'Hij is wauw.'zeg ik zacht terug.'Ik wist het, maak een move.'zegt Jamie.'Ik nee niet hier.'zeg ik blozend.'Oke nou dan bij ze thuis.'zegt Jamie.'Jaa kan, maar wie zegt dat hij mij leuk vindt.'zeg ik twijfelend.'Hallo ik zie hoe hij naar je kijkt, hij kan zijn ogen echt niet van jou af houden.'zegt Jamie blij.'Nee dat is vast je verbeelding.'zeg ik onzeker.'Dees niet zo onzeker doen!'zegt Jamie. Ik lach maar wat. Dan worden mijn ogen weer naar Rein toe getrokken. Hij praat met Daan en lacht af en toe. Zijn lach is ook zo mooi. Dan alsof hij voelt dat ik kijk, kijkt hij achterom. Hij houdt mijn blik vast en lacht dan lief naar me.'Dat zag ik he.'zegt Jamie.'Nouuuuu.'zeg ik knalrood. Jamie grijnst.'Hij wil je hij wil je.'zingt ze fluisterend.

Daan pov

Ik kan niet geloven dat de liefde van mijn leven er eindelijk weer is. Ze loopt nu naast Desiree.'En wat vindt je van Desiree.'zeg ik tegen Rein.'Ja ze is echt heel leuk.'zegt Rein. Hij lacht. Dan draait hij zijn hoofd om. Ik zie dat hij oogcontact zoekt met Desiree.'Zo man beetje aan het flirten.'zeg ik plagend.'Ja nee hoor dat is normaal toch.'zegt Rein.'Regel haar gewoon.'zeg ik.'Ja ja rustig aan, alles op zijn tijd.'zegt Rein. Ik glimlach. Ik draai mijn hoofd en zie Jamie lopen. Ze lijkt net een engel. Ze straalt. Ik kan mijn ogen niet van haar af houden. En ik bots keihard tegen een lantaarpaal aan.'Daan wat doe je nou.'zegt Jamie geschrokken.  Ik wrijf over mijn pijnlijke hoofd en schiet dan in de lach.'Ik had alleen oog voor wat mooiers.'zeg ik. Ze word rood. Ik ga weer naast haar lopen en sla mijn arm om haar heen.'Baby vanavond kan ik je eindelijk weer vast houden, lig je eindelijk weer naast mij.'zeg ik zachtjes. De rest is al aangekomen bij het busje. Desiree en Rein doen nog steeds verlegen tegen elkaar.'Laten we iets regelen voor ze. Want ze passen echt heel goed bij elkaar.'zeg ik.


uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu