hoofstuk 26

744 30 1
                                    

Daan pov

Slaperig rek in mij uit. 'Please take a seat, and put your seatbells on'zegt de stewardes vriendelijk tegen iedereen die nog rondloopt. Ik klik mijn stoelriem weer vast en wacht op de landing. Mijn oren klappen dicht en ik pak snel een kauwgumpje die ons aangeboden is. Dan even een zachte klap en we zijn geland. We zijn in California aangekomen. 

Als we de koffers na een halfuur hebben lopen we door de douane naar buiten. We kijken rond en zien een man met een bordje Mainstreet. We lopen op hem af.'Hello are you Mainstreet? My name is Steve.'zegt hij.'Yes they are.'zegt onze manager die ook mee is natuurlijk.'Okay go with me please.'zegt hij. We volgen hem. We stappen in zijn auto waar het dak van open kan.

Rein en Owen springen op en hangen meteen uit het raam. 'CALIFORNIA LOVEEE.'schreeuwt Rein. Nils en ik kijken elkaar aan en komen er dan bij staan. We komen langs prachtige villa's en uiteindelijk komen we aan in ons appartementen complex. We rennen naar binnen en wachten tot onze manager alles geregeld heeft met de receptie. Dan rennen we naar onze suite. Op de bovenste verdieping. We hebben twee kamers en twee badkamers, die aan elkaar grenzen. En 2 mega grote walk in closets (kasten die zo groot zijn als een kamer). 'Nah hier hou ik het wel een jaar vol.'zegt Rein met een big smile. Dan rent hij naar het bed en pakt een kussen.'Kussen gevecht.'gilt hij. We schudden onze hoofden en krijgen 1 voor 1 een klap met het kussen.'Oh ik pak je terug Rein.'zeg ik. Ik gris een kussen van de bank en ren achter Rein aan.

'Can i play with you, it looks funny.'zegt ineens een meisjes stem.'Eh who are you.'zegt Nils.'Oh haha i'm Tiffany, i'm here with my band.'zegt ze. Ik bekijk haar is. Ze heeft lang bruin haar. Groene ogen en sproetjes. Ze is erg knap.'And who is your band.'zegt Rein in gebrekkig engels. 'Oh we are Cupid.'zegt Tiffany.

Na even wat gesproken te hebben met Tiffany gaan we naar het zwembad met haar. Haar band bestaat uit 3 meiden. Tiffany, Angel en Liz. Rein kan zijn ogen niet van Angel af houden. Angel is aziatisch. Slank en klein. Liz is blond met kort haar.  'Okay we wanna hear u sing.'zegt Nils. 'Okay girls come on.'zegt Tiffany. Ze gaan naast elkaar staan en beginnen.'

I don't know, it's just something about ya
Got me feeling like I can't be without ya
Anytime someone mention your name
I be feeling as if I'm around ya
Ain't no words to describe you baby
All I know is that you take me high
Can you tell that you drive me crazy?
Cause I can't get you out my mind

Think of you when I'm going to bed
When I wake up think of you again
You are my homie, lover and friend
Exactly why

You light me up inside
Like the 4th of July
Whenever you're around
I always seem to smile
And people ask me how
Well you're the reason why
I'm dancing in the mirror and singing in the shower

La La Di, La La Da, La La Da
Singing in the shower
La La Di, La La Da, La La Da
Singing in the shower.

Dan stoppen ze met zingen. We staan op en klappen. Tiffany komt naar mij toe.'That was for you, cuz i think your cute.'zegt ze en ze knipoogt.

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now