Hoofdstuk 39

626 34 4
                                    

Jamie pov

De tijd ging zo snel. Mijn buik begon al te groeien. we waren er al drie weken. En gingen nu onze laatste week in in Amerika. Ik wilde niet maar goed over 2 weken begon school weer.
Ik lag met Desiree, Mandy en Odiel aan het zwembad. De zonde brande op onze huid. De jongens waren in het water aan het overgooien met een bal. Daan was super bruin. Ik keek even naar hem. 'Mooi uitzicht he.'schreeuwt hij als hij ziet dat ik kijk. Ik grijns.'Zeker weten.'zeg ik.'Ik heb ook mooi uitzicht hoor.'zegt Daan met een lach. Ik lach terug.'Daan let op vangen.'roept Owen. Daan draait zich om, maar net iets te laat. De bal beland keihard op zijn neus.'DAAAAN.'schreeuw ik. Daan reageert niet. Hij zit onder het bloed. Rein en Nils zwemmen naar hem toe en helpen hem uit het zwembad. Dan zakt hij in elkaar. Ik ben snel bij hem'Daan rustig aan.'zeg ik. Desiree duwt een handdoek in mijn hand. Ik dep het bloed. Daan is spierwit.'Kom ga maar liggen.'zeg ik. Rein en Owen helpen hem overeind en nemen hem mee naar de slaapkamer.'Daan het spijt me echt.'hoor ik Owen nog zeggen. Ik loop achter ze aan en wacht tot ze Daan hebben geholpen op bed te krijgen. Hij laat zijn ogen dicht vallen. Ik ga naast hem op bed zitten en streel zachtjes over zijn haren.

Ik moet in slaap gevallen zijn want als ik mijn ogen open is het al donker. Naast me hoor ik Daan rustig ademen. Hij slaapt. Ik geef hem voorzichtig een kus. Dan opent hij zijn ogen. Hij glimlacht maar vertrekt dan zijn gezicht van de pijn.'Gaat het schat.'zeg ik.'Ja nee.'zegt hij zacht.'Ik ben er nog een hele week.'zeg ik. Hij trekt me voorzichtig naar zich toe. Ik leg mijn hoofd op zijn borstkas en val al snel alweer in slaap.

Sorry kan niet meer elke dag updaten :( heb het mega druk nog steeds. 

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now