hoofdstuk 51

628 39 12
                                    

Jamie pov

Kerst en oud en nieuw vlogen voorbij. Nu was het 3 januari 2015. De dag dat Daan weer naar amerika zou vliegen. Voor de komende 2 maanden. Ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder.'Wat nou als de baby eerder geboren word.'mompel ik.'Dan kom ik meteen.'zegt hij.'Ja maar dan ben je er niet als hij geboren is, en wat voor naam moeten we doen? Ik dacht eerst aan Bram maar nah toch niet.'zeg ik.'Kees, Jan of Klaas.'zegt Daan.'Doe normaal.'zeg ik terwel ik in lachen uitbarst.'Nou dan verzinnen we wat via skype.'zegt Daan.'Oke vooruit.'zeg ik zacht. Dan word er getoeterd. Daan word opgehaald. Ik ga wel mee naar schiphol. We gaan voor de Douane nog wat drinken met zijn allen.

Ik warm mijn handen aan een starbucks koffie. Het is ijskoud buiten. Ik blaas wolkjes van de kou. Vroeger deden we altijd alsof we dan aan het roken waren, omdat het er volgens ons het zelfde uit zag.'Ik ga jullie zo missen.'zeg ik tegen alle jongens.

Daan loopt naar mij toe en slaat zijn armen om mij heen. Ik ga jou ook missen. Ik ben terug voor je het weet liefde.'zegt hij dan. Dan kust hij mij. Ik laat mijn verlegenheid zakken en beantwoord zijn kussen.'ik wil je niet weer achter laten.'zegt hij.'Ik ben bang.'zeg ik zacht.'Claire is weg, de meiden blijven bij je.'zegt hij. Ik knuffel hem en snuif zijn Daan geur op.'Ik hou van jou.'zeg ik.

Dan loopt hij met de jongens door de douane. Ik geef de meiden een knuffel en kijk Daan nog 1 keer aan. Hij zwaait en lacht zijn mooie lach.

Kort hoofdstuk sorry. Ik heb morgen t/m zondag geen tijd om te updaten. Maar ik heb wel een vraag! Weten jullie een leuke baby naam? Want Bram vind ik toch niet leuk :D Moet wel bij de naam Zwierink passen :)

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu