Hoofdstuk 16

902 51 4
                                    

Jamie pov

Ik word wakker en draai me om. Dan schrik ik me rot. Daan ligt naast me. Shirt loos. Ik pak het dekbed en doe die dan omhoog. Thank God is hij niet helemaal naakt. Dan kijk ik naar mezelf. Ik heb een oversized shirt aan. Ik weet gewoon niet meer wat er gebeurd is. Ik doe mn ogen dicht tot het punt dat we gingen zoenen.

Flashback

Daan kust me. Eerst rustig en dan steeds wilder. Ik trek hem al zoenend mee naar binnen. En dan zijn we op mijn kamer. Met een fles wijn. Jup twee 15 jarige die drinken... De fles gaat op. En we zoenen weer. Dan liggen Daan en ik op bed. Daan wil verder ik niet. Daan valt in slaap.

Ik open mijn ogen weer. Daan en ik hebben het gewoon bijna gedaan. Dan voel ik beweging naast me. Daan gaat rechtop zitten. 'Oh Hoe kom ik hier.'zegt hij slaperig. Zijn haar zit door de war. Hij ziet er onweerstaanbaar uit. Wat oneerlijk is. Ik lijk op een trol. Daan pakt zijn mobiel. 'Ohh shit Esmee.'zegt hij. 'Whats up.'zeg ik. 'We hebben gezoend he. Ik ben Vreemd gegaan. Ik ik moet gaan.'zegt hij. Hij springt op en rent weg. Hij kiest dus weer voor Esmee.

Ja ze zijn hier nog 15! Denk dat ik volgend hoofdstuk vanuit Daan schrijf! Oh en ik doe niet aan 16 + stukjes. tenzij jullie dat heel graag willen...

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now