Hoofdstuk 7

1.2K 56 3
                                    

Als jullie denken van huh ze was eerst 11 toen paar jaar later 14 en nu 15. Komt omdat ze bij het kijken van juniorsongfestival 14 is net zoals Daan. En ik nu in 2013 schrijf! Dus grootste gedeelte schrijf ik als 15 jarige Jamie. En in 2014 is ze natuurlijk net zoals Daan 16!

Een maand later

Jamie pov

Na het concert heb ik niks meer van Daan vernomen. tot vandaag dan. Want vandaag gaan Yara en ik naar Goor. Ik ben wel zenuwachtig. Maar het moet! Yara die bij mij is blijven slapen opent haar ogen.'Goedemorgen.'blert ze als ze wakker genoeg is.'Wow goedemorgen Yaar.'zeg ik.'Ja hallooo vandaag gaan we naar DAAN.'zegt ze.'Ja i know en onze trein gaat over een uur dus sta is op.'zeg ik. Ze staat meteen op en rent naar de badkamer.'Ik ga eerst.'schreeuwt ze. 'Ja je bent al binnen.'zeg ik met rollende ogen.

Een uur later is het wonder boven wonder toch gelukt om in de trein te zitten. We k,unnen niet wachten tot we in Goor zijn. Ik herken meteen alles als we Goor binnen komen rijden. We nemen de bus en stappen uit vlak bij mijn oude straat. Ik zie ineens mijn hele kindertijd weer. Dan lopen we naar Daan zijn huis. Er zijn wat mensen aan het voetballen maar Daan zie ik niet. Yara belt aan en wacht. Dan doet Daan de deur open.

Er gebeurd van alles op dat moment. We staren elkaar aan en ineens lijkt het alsof we weer 11 zijn. 'Hey Daan banaan.'zeg ik zacht. Hij lacht zijn mooie lach.'Hey Jamie Baby.'zegt hij. Yara kijkt van de een naar de ander.'OMGGGGGG HIJ KENT JE NOG.'schreeuwt ze.; Haha ik kende haar al toen ik haar zag staan, kom binnen! we moeten bijpraten.'zegt Daan,'Droom ik droom ik? Mag ik het huis van Daan Zwierink binnen?'zegt Yara hyper. Ik lach keihard.'Yaar doe rustig.'zeg ik. Ze knikt maar ik zie haar druk op haar telefoon zitten. Ze appt vast met haar Mainstreet vriendinnen. We lopen achter Daan aan en ik loop de bekende woonkamer in. Zijn moeder staat in de keuken en draait zich om.'Daan wat heb ik nou gezegd om zomaar fans mee naar binnen te nemen, doe dat nou niet jongen.'zegt ze.'Mam dat is Jamie! ons oude buurmeisje.'zegt hij. Zijn moeder kijkt me even aan.'Ja natuurlijk, wat ben je knap geworden meis! Ik herkende je niet het is al 4 jaar geleden dat ik je zag natuurlijk!'zegt ze. Ik lach en vertel snel over ons leven nu enzo. Dan ga ik naast Daan zitten.'Het voelt zo raar.'zeg ik zacht.'Ja heel raar.'zegt hij even zacht terug.'Het is net alsof ik niet weg ben geweest.'zeg ik.'Ben je wel je bent ouder.' Ja jij toch ook.'zeg ik lachend.'Klopt!'zegt hij. 'Maar ik wist al eerder wie jij was. Ik keek naar juniorsongfestival en toen zag ik je daar. En ik kon het niet geloven.'' zeg ik.'Waarom had je niks gestuurd of?'zegt hij.'Ja ik dacht jij denkt vast weer een fan, maar ik ben geen fan. Ik bedoel uh vind jullie muziek leuk! Maar Yara die is fan!'zeg ik. Yara die al hele tijd ons gesprek aan het volgen is lacht.' Jaa ik heb haar mee gesleept!'zegt ze trots.'hahah leuk! 'zegt Daan.

Daan pov

Ik kan niet geloven dat Jamie naast mij op de bank zit. Ze is echt mooier dan toen we 11 waren. En ze is ook een stuk volwassener. Logisch natuurlijk ze is nu 15 net zoals ik.

We praten over van alles. Dan vraagt Yara of ik een vriendin heb.'Nee had er wel 1 maar dat is al weer 2 maanden uit, ben ook niet echt op zoek.'zeg ik. Jamie kijkt me lief aan.'Mag ik misschien je nummer, kunnen we weer is afspreken, gewoon als vrienden.'zeg ik blij. Ze word rood en knikt dan. Yara kijkt ons aan.'Wow wil je mijn nummer ook?'zegt ze.'Haha ja hoor waarom niet!'zeg ik.'YESS.'zegt ze blij. Ik lach. Yara is een leuk kind. Ik mag haar wel! Dan voeg ik haar ook toe.'Goed wij moeten maar weer gaan, anders zijn we veels te laat.'zegt Jamie.'Ja hee wij moeten volgende week een nieuw liedje opnemen in de studio in Amsterdam ,willen jullie misschien ook komen?'zeg ik.'Jaaa omggg.'zegt Yara nog voor Jamie wat heeft kunnen zeggen.'Mooi ik app de tijd en adres nog! Dan zie ik jullie volgende week.'zeg ik.'Jaaa leuk zin in.'zegt Jamie. Dan geeft ze mij een knuffel. Ik ruik haar vertrouwde geur en blijf haar even goed vasthouden. Dan wil Yara ook een knuffel. Ik knuffel haar ook. Dan zwaai ik ze uit. Zo is Jamie ineens weer terug in mijn leven.

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu