Hoofdstuk 48

555 31 2
                                    

Daan pov

Ineens is alle licht uit gevallen. We worden verzocht te blijven zitten. Ik krijg een angstig gevoel in mijn buik. 'JAMIE WAAR BEN JE.'roep ik.'DAAN HELP HELP.'hoor ik iemand roepen. Shit ze zit in de problemen. Ik wil weg lopen maar word tegen gehouden. Ik duw mensen omver en ren blindelings de deur uit. Ik zie nog snel een wit bestelbusje weg rijden. De kenteken kan ik helaas niet lezen.'Shit nee Jamie.'huil ik. Rein is als eerste bij me.'Waar is Jamie.'zegt hij bezorgd.'Ze is ze is ontvoerd.'zeg ik stotterend.'NEEE niet waar.'roept hij.'Wel we moeten haar vinden.'zeg ik.'Ja wacht op de anderen dan gaan we haar zoeken.'zegt hij. De anderen zijn er al snel en we lopen de hele stad rond. Tevergeefs.

Jamie pov

Ik word wakker met barstende koppijn. Ik zit in een kamer waar niks is alleen een stoel. waar ik op zit vast gebonden. Claire komt binnen lopen.'Zo lekker geslapen prinses.'zegt ze met een grijns.'John was haar gezicht is, en laat haar even plassen, ze moet wel een beetje goed voor de dag komen voor de videoboodschap.'zegt ze met een lach. 'Welke videoboodschap.'zeg ik angstig. Dan komt er een man binnen. Hij tilt me op en zet me op de wc neer.'Denk maar niet dat je kan ontsnappen wijffie.'zegt hij. Ik kijk bang. Terwel ik op de wc zit pakt hij een washandje en wast mijn gezicht. Om de een of andere vage reden doet hij dat zacht. Dan komt Dana binnen. Ze kijkt bang naar mij.'Ik maak je op.'zegt ze. Ze brengt trillend mascara aan en borstelt mijn haar. Ik krijg het idee dat zij het eigenlijk helemaal niet wilt.'Hoezo moet ik een videoboodschap opnemen voor wie.'zeg ik.'Voor Daan.'zegt Dana zachtjes. Daan als ik aan hem denk krijg ik al tranen in mijn ogen. Ik slik ze weg.

'Ja hier gaan zitten, je ziet er prachtig uit.'zegt Claire. Ik zit op de stoel en ja nog steeds vastgebonden. Ik begin met praten.'Daan je ziet dat ik ontvoerd ben, Diegene die mij ontvoerd heeft komt bij je langs. Samen met diegene kijk je naar dit filmpje. Dan ga je naar bed met haar. Als je dat gedaan hebt laten ze mij vrij. Ik maak het goed.'zeg ik dan. Dan stopt Claire met filmpen.'Perfect.'zegt ze.'Dan pakt ze haar spullen.'Ik ga even langs Daantje.'zegt ze. Ze loopt weg. Ik kan niks meer dan huilen.'ik ga pizza bestellen.'zegt John. Dan zit ik alleen tegen over Dana. Ze ontwijkt mijn blik.'Het spijt me zo, ik dacht dat het een grapje was, maar Claire is door gedraaid.'zegt ze.'Geef haar dan aan.'zeg ik zacht.'Dat kan ik niet, het is een vriendin.'zegt ze.'We moeten bewijs hebben dat zij gek is.'zeg ik. We beginnen een plannetje te bedenken.

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu