Hoofdstuk 45

594 35 0
                                    

Jamie pov

De rest van de week krijg ik elke dag wel haat berichtjes van wedontlikejamie. Ik word er verdrietig van. Ik kan niet van mijn zwangerschap genieten. En van Daan. Ik loop nu over straat in mijn eentje. Dan bots ik tegen een paar meisjes op.'Oh sorry.'zeg ik verward.'Geeft niet, hee jij bent toch Jamie vriendin van Daan van Mainstreet.'zegt er 1.'Jaaa klopt.'zeg ik met een lach.'Hoi ik ben Claire, dit zijn Dana, Laura en Gaby.'zegt ze wijzend naar de andere meisjes.'Jij bent toch zwanger van Daan.'zegt Dana met een glimlach.'Ja dom he.'zeg ik blozend.'Neee super leuk juist!'zegt Laura.'Ohh pff gelukkig. Ik was al bang dat jullie er tegen waren.'zeg ik. Claire glimlacht.'Jij bent echt heel aardig in het echt.'zegt ze.'Haha dankjewel.'zeg ik. Ik kijk ze aan en klets nog even met ze.

Met een wat vrolijker gevoel loop ik naar de mac. Daan en ik gaan daar eten. Niet romantisch maar gewoon omdat we er in zin in hebben! Daan staat al te wachten. Ik loop naar hem toe en geef hem een kus.'Hey baby.'zegt hij. Ik kus hem als antwoord. Dan lopen we de mac donalds in. Daan besteld voor zich zelf waar een heel weeshuis van had kunnen eten. En ik besteld kip nuggets zoals altijd. Dan komt er een groepje meiden binnen. Het zijn Claire en haar vriendinnen. Ze zwaaien als ze me zien. Even krijg ik het idee dat ze mij achtervolgen. Maar ze gaan een paar tafeltjes verderop zitten.'Daan wil je zo naar die meiden gaan, ze zijn fan van jou.'zeg ik tegen hem. Daan knikt.'Ga ik zo doen, maar eerst van mijn mooie vriendin genieten.'zegt hij. Hij pakt mijn handen en aait er lief over. Dan staat hij op en loopt naar de meiden toe. Ze willen allemaal een selfie met hem. En vragen dan of ze een knuffel mogen. Claire kijkt mij even vragend aan. Ik knik en ze drukt Daan dicht tegen zich aan.

Een halfuur laten lopen we gearmd over straat. Dan begint mijn telefoon te zoemen.

@Jamielovesyou Je bent echt een arrogante bitch. Zag je vandaag vanaf een afstand. Zelfs tegen die mainiacs doe je arrogant. Je bent nep! Binnenkort weet je wie ik ben. Maar dan is het voor jou en Daan al te laat! Groetjess xxxxx wedontlikeyou

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now