Hoofdstuk 47

594 40 6
                                    

Daan pov

Vlak voor kerst.

Jamie vertelde me wat er laatst gebeurd is. Daarna is er helemaal niets meer voor gevallen. We zijn bijna opgelucht. Bijna ja want gisteren kreeg ze een berichtje. Dat vandaag de dag zou zijn dat ze er achter zou komen wie wedontlikejamie is. of Zijn.
Ik heb afgesproken om geen moment van haar zij te zijn. Ik blijf bij haar tot altijd.
We lopen samen over straat we gaan naar de bios met iedereen. Jamie kijkt bij elk geluidje achter om. Ik trek haar dicht tegen mij aan.

In de zaal ontspant ze eindelijk een beetje. Dan moet ze halverwege naar de wc. En daar gaat het fout..

Jamie pov

Ik loop de wc in en hoor de deur achter me open en snel dicht gaan. Dan word het donker. Ik denk eerst aan Desiree of Mandy of Odiel die grappig is. Ik draai me om, maar zie niks. Dan doet iemand een zaklamp aan en houdt die bij haar gezicht. Een gemene grijns. En even duurt het voordat ik haar herken. Het is Claire. Dus toch!'Jij.'zeg ik verbaasd.'Ja ik en Dana.'zegt ze gemeen.'Waar is die dan.'zeg ik.'Niet hier.'zegt ze.'Maar waarom Claire.'zeg ik verdrietig.'Daan is van mij, ik ben al verliefd op hem sinds stop the time.'zegt ze.'Ja zoveel meisjes.'zeg ik.'Nee niet zoals ik verliefd op hem ben. Ik hou van hem, meer dan jij ooit zal doen.'zegt ze'Maar ik hou ook van hem,'zeg ik.'Nee jij gebruikt hem.'zegt Claire woedend. Dan lacht ze gemeen.'Ik neem je mee, en dat kan makkelijk want Dana heeft de elektriciteit uitgeschakeld.'zegt ze. Dan trekt ze me mij mee. Ze loopt snel over al door heen. Mensen worden verzocht te blijven zitten. Dan hoor ik Daan roepen.'JAMIE WAAR BEN JE.' Ik besluit te roepen.'HELP DAAN HELP.''HOU JE KOP.'sist Claire hard in mijn oor. Dan word ik een auto ingeduwd. Ik krijg een klap op mijn hoofd en dan niets meer.

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu