Hoofdstuk 12

987 52 4
                                    

alleen een Jamie pov vandaag! Ik ga volgende hoofdstuk vanuit Daan schrijven en dan zelfde dag!

Jamie pov

Ik ben Twitter aan het doorlezen. Dan stuit mijn oog op een tweet van Daan.

Oude liefde roest niet <3

Staat er. Ik vraag me af of dat over mij gaat. Dan word ik gebeld door Yara. 'Omg ik lees net die tweet van Daan. Sowieso gaat dat over jou!!!'zegt ze. Ik krijg een blij gevoel in mijn buik. Ja dat gaat vast over mij.'Ik ga vandaag met Rein afspreken maar dan kom ik daarna naar jou toe.'zegt ze.'Is goed! app me maar, want ik ga zo naar Mandy.'zeg ik.'Oke is goed. Doeiii.'zegt ze. Dan hangt ze op. Ik staar weer naar de tweet van Daan. Als die echt over mij gaat. Ben ik het gelukkigste meisje op de wereld.

Een uur later ben ik bij Mandy. Ik heb haar alles vertelt. Ze denkt ook dat het over mij gaat. We besluiten de stad in te gaan. 'Hey is dat niet Yara?'zegt Mandy wijzend naar een meisje wat met twee jongens loopt. 'Jaa met Rein en Owen.'zeg ik die laatste naam verbaast uitsprekend. 'Kom we gaan er heen.'zegt Mandy. Ze trekt me aan mijn arm er heen. 'Yaaar.'roept ze dan. 'Heyyy Mandy en Jamieeee.'gilt Yara terug.  Owen kijkt naar Mandy. En blijft vervolgens kijken. Rein kijkt naar Yara en ik . Ik voel me loner. 'Uh ik ga moet de Uhhh vissen voeren.'mompel ik. Dan loop ik weg. 'Jamie wacht.'roept Yara. Ze rent naar mij toe. 'Wat ga je doen? Je hebt geen eens vissen.'zegt ze. 'Hallo jij en Rein,  en Owen en Mandy overduidelijk.'zeg ik.'Ja maar jij bent mijn beste vriendin.'zegt ze. 'Jaa maar ga maar terug. Ik zie je straks.'zeg ik. Ze geeft me een knuffel en loopt dan weer terug.

Thuis aangekomen plof ik neer op de bank. Ik check Twitter. Weer valt mijn oog op een tweet van Daan. Mijn ogen vullen zich met tranen.

Was leuk met @Esmeeloves love you cutie <3

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now