Hoofdstuk 36

692 32 3
                                    

Daan pov

We hebben Rein en Desiree weg gestuurd, gevraagd of ze pizza's wilde halen. Ondertussen maken wij het romantisch. Door ons appartement liggen rozenblaadjes. Rondom het zwembad staan 100en kaarsen. We hebben op de achtergrond zacht liefdesliedjes aangezet. Jamie appt Desiree dat ze met zijn allen naar de bios zijn. Dat de kans er nu is om Rein beter te leren kennen. Die pizza's krijgen ze terug van ons natuurlijk! We lopen weg en laten nog een briefje achter speciaal voor Rein en Desiree.

Rein pov

Met een stuk of 6 pizza's loop ik weer naar ons appartement. Desiree zei dat de rest weg is. Ik doe de deur open. Rozenblaadjes op de grond, en kaarsjes die branden. Ik draai me om en zie Desiree in het kaarslicht staan. Ze lacht. Ze ziet er erg mooi uit.'Ik denk uhh dat ze dit gepland hebben.'zegt ze. Ik zet de pizza's op de salon tafel.'Uhm ja.'zeg ik.'Ik denk het ook.'lach ik dan. Ik open een doos waar salami pizza in zit.'Wil je wel pizza.'zeg ik. Ze knikt en ik geef een stukje aan haar. 'Dus uhm eigenlijk uhm vindt ik je leuk.'zeg ik zacht. Ze slikt een hap pizza door en geeft dan antwoord.'Ik ik jou ook heel erg.'zegt ze met een rood hoofd.'Ik vind je al leuk sinds ik je voor het eerst op skype zag, alleen omdat het net uit was met Yara wilde ik dat niet zeggen.'zeg ik zacht. Dan vallen we stil en horen we de klanken van to make you feel my love van adele.'Wil je anders eh dansen.'zegt Desiree.'Ja is goed.'zeg ik. Ik sta op en pak haar bij haar middel vast. Dan start Adorn van Miquel.

These lips can't wait to taste your skin, baby, no, no

And these eyes, yeah, can't wait to see your grin, ooh ooh baby

Just let my love

Just let my love adorn you

Please baby, yeah

You gotta know

You gotta know

You know that I adore you

Yeah baby

Baby these fists will always protect ya, lady

And this mind, oh, will never neglect you, yeah, baby, oh, baby

And if they try to break us down don't let that affect us, no, baby

Zing ik zacht mee. Desiree kijkt op. Ik kijk naar haar. Naar de twinkeling in haar ogen. Dan buig ik me naar haar toe en kus haar. Ze heeft zachte lippen. Ze glimlacht en opent haar mond een beetje. Ik grijns tijdens het zoenen. Zachtjes laten we ons op de bank vallen en gaan verder met zoenen. Haar hand gaat door mijn haren.'Ssory teveel gel.'mompel ik. Ze schiet in de lach en stopt.'Dat maakt niet uit, het hoort bij jou en jij bent leuk.'zegt ze. Dan begint ze mij weer te zoenen.

Jamie pov

We zijn net terug van de bios. We lopen naar binnen. Eerst zien we Rein en Desiree niet. Dan treffen we ze zoenend op de bank aan.'Aha ons romantische plannetje heeft gewerkt.'zegt Owen grijzend. Ik lach en zie Daan naar mij kijken. 'Kom mee.'fluistert hij. Hij trekt me mee naar zijn slaapkamer. Hij doet de deur achter me dicht en op slot.'Nu ben jij van mij.'fluistert hij in mijn oor.

A/N
Hey ik weet niet of ik volgende week kan schrijven. Moet maandag naar school en dan dansklas. En ik moet ook bijna hele week werken. Sowieso volgend weekend! Ik ga proberen voor uit te schrijven. Zodat ik elke dag kan updaten! Hier in elk geval een extra hoofdstuk

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu