Hoofdstuk 8

1.2K 49 3
                                    

Sorry dat het verhaal van Nils er nog niet opstaat! ik ga over twee weken weer op vakantie naar Spanje. Dus denk dat ik dan door schrijf met deze en Owen en ik! anders word het teveel haha. Dit hoofdstuk is redelijk lang.

Jamie pov

Ik lig in mijn bed en denk aan vandaag. Dan begint mijn telefoon 2 keer te zoemen. Ik pak hem. Daan heeft me een appje gestuurd.

D: Hey ik vond het leuk dat je er was vandaag.

J: Jaa ik vond het het ook leuk!

D: ohh ik maak je gelukkig niet wakker! Ik was aan het denken aan vroeger :$

J: Haha aan onze vriendschap?

D: jaaa dat ja!

J: Leuk haha. Ik ga nu slapen ben erg moe x

D: slaap lekker Jamie Baby xxxx

Ik glimlach van de kusjes die hij mij stuurt. Ik begrijp zelf niet helemaal hoe ik reageer op hem. Hij is bekend en ja we delen een verleden. Maar wie zegt dat hij dat wel wil. Ons verleden weer ophalen. Hij dacht er alleen aan. Maar dat betekent toch helemaal niets? Ik leg mijn telefoon weg en val in een diepe slaap.

'Daaan daaaaan verlaat me niet.'schreeuw ik. Ik ben weer 11 en heb 2 staartjes in. ' Jamiee ik hou van jouu.'gilt Daan terug. De kleine blonde Daan van toen is zo anders dan de lange knappe Daan van nu. Dan verdwijnt het beeld en komt ineens de Daan van nu tevoorschijn.'Jamie ik dacht aan vroeger, jij jij en ik.'zegt hij. Dan tilt hij mijn kin omhoog en kust me.

Met een gil schrik ik wakker. Het is alweer half 10. Daan waarom droom ik nou toch over je. Denk ik. Waarom droom ik over dat Daan mij kust. En ik zoveel vlinders in mijn buik heb. Ik zucht en app Yara.

Yaaar ik kan niet stoppen met aan Daan te denken. Zo dom he.

Stuur ik. Meteen krijg ik antwoord terug.

Nee je vindt Daan gewoon nog leuk! Maar ja leer elkaar eest maar WEER goed kennen!

stuurt ze terug. Dan scroll ik door mijn apps en ineens zie ik dat Daan me geappt heeft alweer.

D: Heb je lekker geslapen? 

J: Ja heerlijk en jij?

D: Jaa, hee uh jij woont toch in Amersfoort? Ik heb vandaag vrij en uhh misschien kan ik wel langs komen?

J: Ja leuk! Maar dan wel met zijn 2en denk ik?

D: Haha ja even over vroeger praten!

J: Jaa goed idee! Hoelaat kan je hier zijn?

D: Ik denk rond 12 uur is dat goed?

J: Ja dan ga ik snel ontbijten en haal ik je op van het station! Tot straks

Dan leg ik mijn telefoon weg. En bel Yara.'YAAR OMGG DAAN KOMT ZO HIERHEEN.'schreeuw ik door de telefoon.'NEEE ECHT NIETT.'schreeuwt ze terug.'Jaaaa hij wil met mij afspreken alleen met mij.'zeg ik hyper.'Oehhh he likes you.'Blert ze terug.'Doe normaal Yaar! Ik vertel je vanavond alles ja?'zeg ik.'Jaaa DAT MOET.'zegt ze. Dan hang ik op en begin gelijk met me op te maken enz. Ik snap niet waarom ik van die vlinders in mijn buik heb. We gaan alleen maar even afspreken en over vroeger praten het is geen date ofzo.

Daan pov

Ik zit in de trein. Ik denk al sinds gisteren aan Jamie. Ik gedraag me eigenlijk gewoon heel raar. Het was ook zo spontaan idee. 'Het volgende station is station Amersfoort.'word er omgeroepen.Ik spring op en loop naar de deur. Achter mij staan 2 meisjes die zo te merken over mij aan het praten zijn.'Uhhh jij bent toch Daan Zwierink.'zegt de een zacht.'Ja dat ben ik.'zeg ik met een lach.'Omgg mogen we zo een selfie als we uitgestapt zijn.'zegt de ander.'Ja tuurlijk.'zeg ik.

Na de foto stap ik uit. Ik kijk rond en zie Jamie zitten. Ze heeft een gebloemd zomerjurkje aan. Ze kijkt op en lacht als ze mij ziet. Ik voel weer dat vreemde gevoel in mijn buik. 'Hey Daan.' zegt ze. 'Hey.' zeg ik. Dan buig ik me naar voren en knuffel haar. Ze ruikt lekker naar zichzelf. 'Wat wil je doen.' zegt ze. 'Uh laten we een ijsje eten.'zeg ik. Ze knikt en we lopen naar de stad. Bij een ijssalon stoppen we. 'Ik betaal.' zeg ik en ik pak mijn portemonnee.'Uh ik wil twee bolletjes 1 met aardbei en 1 met tiramisu.' zegt Jamie tegen het meisje wat de bolletjes op de hoorn doet. Ik neem banaan en chocolade. 'Niks veranderd dat nam je vroeger al.' zegt Jamie lachend. 'Ja toch iets moet het zelfde zijn.'mompel ik. We gaan zitten en al snel gaat het weer over vroeger.

De dag is voorbij gevlogen. Het is al 5 uur. Jamie loopt mee naar het station.'Vond het leuk vandaag.'zegt ze tegen mij.'Ik ook.'zeg ik. Ik kijk haar aan en ze kijkt terug. Even lijkt het of we gaan zoenen. 'Uh Doei tot volgende week.'zeg ik dan. Ik knuffel haar en stap in de trein. Als ik achterom kijk zie ik haar verbaast kijken. Ik zwaai en aarzelend zwaait ze terug. Ik zucht en doe mijn muziek aan.

I should have kiss you. I should have told you how i feel

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now