hoofdstuk 22

896 39 4
                                    

Jamie pov

Ik word duf wakker. Ik wrijf in mijn ogen. Daan ligt naast me. Ik kijk naar zijn ontblote boven lijf. We hebben toch niet ehhhh. Ik trek mijn deken omhoog. en heb mijn pyjama nog gewoon aan. Ik wil Daan niet wakker maken. Maar toch doet hij zijn ogen open.'Hey voel je je al wat beter?'zegt hij lief. 'Ja, en jij lekker geslapen?'zeg ik.'Ja. Ik ga er alvast uit blijf nog maar even liggen.'zegt hij. Ik knik en pak mijn mobiel. Ik open twitter en lees berichtjes. Beneden ruik ik de geur van verse croissantjes. Maar ik moest blijven liggen. Mijn buik begint knorrende geluiden te maken. Ik zucht en ga een spelletje spelen. Dan word er op de deur geklopt. Daan komt binnen met een dienblad met croissantjes en broodjes. En met thee.'Ontbijt op bed voor madame.'zegt hij. Ik smelt weg.'Wat lief Daan, waar heb ik dat aan te danken.'zeg ik zachtjes.'Omdat je het verdient.'zegt hij. Hij komt naast me zitten en zet het dienblad voorzichtig bij mij neer.'Eet smakelijk.'zegt hij. En hij pakt een croissantje en neemt een hap.

Na een halfuur zijn we uit gegeten. Daan zet het dienblad op mijn bureau.'Jamie ik, het was niet mijn bedoeling je aan het huilen te krijgen, je betekent gewoon heel veel voor mij en ik ik hou van je.'zegt hij dan. Ik kijk hem aan. Hij kijkt mij aan met die mooie blauwe ogen. Ik wil weg kijken maar verdrink in zijn ogen. En dan zijn we aan het zoenen. We kunnen niet stoppen.

Daan pov

Ik kijk naar Jamie die naakt tegen mij aan ligt. We hebben net voor het eerst nja je weet wel. Ze is zo mooi. Ik streel haar rug en kus haar haren.'Jamie wil je mij alsjeblieft nog een kans geven en mijn meisje worden?' zeg ik.'Ja Daan ik wil heel graag wel jou meisje worden. En ja ik geef je graag nog een kans. Ik hou van ook van jou, jij woont in mijn hart, en nooit wil ik jou kwijt.'zegt ze zacht.'Ik jou ook niet Jamie.'zeg ik. En ik trek haar dicht tegen me aan.

Jaa ze zijn samen! 

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن