hoofdstuk 37

716 41 4
                                    

Daan pov

Ik lig met Jamie in mijn armen in bed. Ze ligt nog te slapen. Ze maakt zachte smak geluidjes, alsof ze op een speen aan het sabbelen is. Ik besluit haar wakker te maken.'Jam.'fluister ik in haar oor.'WAA WAT.'zegt ze met een geschrokken uitdrukking op haar gezicht.'Wakker worden schoonheid.'zeg ik. Ze kijkt me duf aan en rekt zich dan uit.'Waaah ben nog zoo moe.'zegt ze.'Ja ik weet wel waarom.'zeg ik plagend. Ze kijkt me zogenaamd boos aan.'Wat gaan we doen vandaag?'zegt ze vragend.'Ehm wij hebben vanavond een show, en jullie gaan mee natuurlijk.'zeg ik met een grijns.

We hangen met zijn allen duf aan het zwembad. Desiree en Rein hangen verliefd om elkaar heen. Dan is het drie uur en worden we eindelijk opgehaald. We worden met een busje opgehaald. Na een klein uurtje rijden zijn we aangekomen waar we op gaan treden. Owen rent meteen de zaal in.'FIewww. super groot.'fluit hij. 'Ja en dit is echt uitverkocht.'zeg ik.'Ja zeker boys.'zegt onze manager.'Oke klaar maken, en gaan sound checken. Dames jullie mogen gewoon hier wachten hoor.'zegt hij dan.

'Ik zie je lopen hoofd naar beneden
never knowing what to say
Je lijkt zo verlegen.
Girl you gonna be okay
Woohoo will you ever know
Hoe speciaal je bent

Your not invisible girl, your one of a kind.'

Zingen we. Ik kijk de hele tijd tijdens het liedje naar Jamie.

S avonds staan we met zijn allen backstage. Ik haal zenwuachtig adem. Mandy, Odiel, Desiree en Jamie zitten backstage maar wel dat ze alles kunnen zien.


Jamie pov

Ik kijk toe hoe Daan het podium op rent en er gegil uit de zaal opstijgt. Ze zingen gewoon hun nederlandse liedjes en de paar engelse die ze hebben. Bij Invisible girl worden er 4 meisjes uit gekozen. Ze lopen hysterisch langs ons. Ze kijken even naar ons.'What are you doing here? The boys are from us.'zeggen ze arrogant.'Enjoy.'zeggen wij lachend. Dan gaan ze zitten. Wij zingen zachtjes mee. Dan komt Miss wonderful.'Eh Jamie kan jij komen.'zegt de assistente.'ja hoor.'zeg ik verbaasd. Dan word ik op een stoel neer gezet.'Huh maar bij dit liedje word ook altijd iemand uit de zaal gekozen.'zeg ik verbaasd.'Ja klopt, maar wacht maar af.'zeggen ze. Ik ga zitten en knijp even met mijn ogen door de felle lampen. Duizende meisjes staren naar mij. Dan komt Daan naar mij toe lopen.

'Lieve Jamie dit is voor jou, omdat ik heel veel van je hou.'zegt hij in de microfoon. Dan beginnen ze met zingen.

'Looking out of my window, elke dag loopt zij voorbij.

Alles gaat in slow-mo, ja dit voelt zo nieuw voor mij.
Ze is my favorite song, that I sing along to every night.
Looking out of my window, waiting for her smile.

Like sunshine on a rainy day,
ze loopt langs en neemt de wolken mee,
and I don't even know her name.

She's a real cool girl, She rocks my world.
The only reason it spins around.
Ohohohohooo she's miss wonderful.
She blows my mind, like all the time.
I just wanna scream out loud.
Ohohohohooo She's my, miss wonderful, wonderful, wonderful.
She's miss wonderful, wonderful, wonderfu-ul..'

Eindigen ze. Ik vlieg Daan in zijn armen. Never let him go.

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now