Hoofdstuk 28

729 35 6
                                    

@Desireecherise wil je dat ik je er in schrijf als Desiree of Cherise? Schrijf voor dit hfdst als Desiree en als je anders wil verander ik dat later nog ;)

Daan pov

Met Tiffany en Angel kom ik binnen gelopen. Rein staart naar een beeldscherm waar niks op te zien is.'Rein heee ga je mee zwemmen.'zegt Angel. Rein draait zich om en ik schrik van zijn betraande gezicht.'Rein wat is er?'zeg ik. De meiden gaan weer weg. 'Het het is uit.'zegt hij trillend.'Wacht wat met Yaar?'zeg ik geschrokken.'Ja ze ze heeft een ander, en ze kan deze afstand niet aan.'zegt hij huilend. Ik geef hem een knuffel. Ineens wil ik heel graag nu met Jamie Skypen. Straks heeft zij ook een ander en wil ze mij niet meer.'Kom we gaan wat doen.'zeg ik in plaats daar van. Jamie kan ik straks nog skypen en Rein is een van mijn beste vrienden.

Jamie pov

Ik verveel me dood. Yara is met Denis wat aan het doen. Ze heeft me verteld over de break up. Ik heb medelijden met Rein. Maar ik denk niet dat hij mijn medeleven nu nodig heeft. Of wilt kan ik beter zeggen. Ik scroll door mijn whatsapp lijst en kom terecht bij Desiree. Het is al heel lang een goede vriendin van mij. Maar ik heb al een tijd niet echt wat leuks gedaan met haar. Ik app haar of ze langs wil komen. Een uur later is ze er.

Dan gaat Skype.'Oh dat is Daan.'zeg ik tegen haar.'Daan ahhh ik ga wel hier zitten.'zegt ze op bed wijzend.'Nee joh blijf maar naast mij zitten, ik ga toch niks raars doen.'zeg ik. Ze lacht en gaat weer naast mij zitten.'Heee Daan.'zeg ik als ik op accepteren druk. Daan zijn bruin verbrande hoofd grijnst naar mij.'Hee baby.'zegt hij. 'Ahh lief.'zegt Desiree.'Hee Dees.'zegt Daan die haar kent. Dan horen we van zijn kant wat praten.'Wat is er Daan?'zeg ik.'Ehm Rein.'zegt Daan bezorgd.'Hij vroeg of Yara er is.'zegt hij.'Nee alleen Dees en ik.'zeg ik. Dan verschijnt Rein in beeld. Hij ziet er niet gelukkig uit. Hij ziet er zo breekbaar uit.'Ohh Rein ik wil je nu zo graag knuffelen.'zeg ik.'Dankje ik ben niet boos op jou! Dat moet je weten.'zegt hij. Ik lach. Dan zie ik hem naar Desiree kijken. En zij naar hem. hmm intressant. 'Daan ik tel de dagen hoor.'zeg ik.'Ik ook ik mis je.'zegt hij. 'Ik jou ook.'zeg ik. Dan voel ik weer een vlaag van misselijkheid en ik spring op en ren naar de wc.'Jam ben je alweer misselijk.'zegt Desiree.; Ja sinds paar weken.'zeg ik.'Paar weken.'zegt Desiree terwel ze mij vragend aan kijkt.'Eh ja.'zeg ik.'Oke we gaan nu een zwangeschaps test halen. Voor de zekerheid.'zegt ze.

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now