Hoofdstuk 29

639 32 5
                                    

Daan pov

Zwangerschapstest,  misselijk. Die woorden vang ik op. 'Oh shit Skype staat nog aan.'word er geroepen. En dan is het zwart. Ik staar naar het beeldscherm. Maar Jamie en ik deden het toch veilig. Dat dacht ik tenminste. Ik probeer haar te bellen, maar na 2 keer haar voice mail gekregen te hebben geef ik op.

Rein die even naar de wc was komt net terug. 'Hey je was toch aan het Skype met Jam.'zegt hij verbaasd. 'Ja ja ze is uhh wat aan het doen met Desiree.' Zeg ik zacht. Ik durf niet te zeggen wat er echt is.

Jamie pov

'Daan heeft het gehoord.' Zegt Desiree. 'Nee ohhh en nu?' Zeg ik onzeker. 'Doe eerst die test maar.'zegt Desiree. 

Give me love like.

Mijn telefoon gaat. Het is Daan. Ik negeer het geluid. 'Kom gaan we naar de etos om zo'n test te halen.'zegt Desiree. Mijn telefoon gaat alweer. 'Bel hem straks maar terug! Nu eerst dit.' Zegt Desiree.

We staan een halfuur later in de rij voor de kassa. Desiree heeft de test in haar handen. Als we aan de beurt zijn legt ze de test neer. De caissiere kijkt afkeurend naar haar. Ik zie haar denken. 'Zo jong nog.'en dat soort dingen. Ze zegt niks en Desiree betaald.

We zitten te wachten op het resultaat  van de test. Ik ben zenuwachtig. Wat nou als. Als het niet zo is hoef ik me nergens druk over te maken. Maar anders wel. We hebben een wekker gezet. En die gaat nu af. Ik pak de test en staar er naar. De uitslag is.

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Onde histórias criam vida. Descubra agora