hoofdstuk 11

1K 46 2
                                    

Daan pov

Na het gesprek is het nog al awkward tussen mij en Jamie. Rein daar in tegen is Yara aan het versieren. Nils is druk met zijn mobiel bezig. 'Wie ben jij aan het Appen Nils.'zeg ik. 'Uh iemand.'mompelt hij. 'Ja wie zeker een meisje.'zeg ik plagend. 'Ja ze heet Odiel.'zegt hij met een verliefde blik in zijn ogen. 'Oehh en Odiel is erg leuk.'zeg ik. Dan draai ik me om. Owen praat met Jamie. En Rein flirt nog steeds met Yara.

Na een uur zijn we klaar. Jamie zwaait naar me en geeft de rest een knuffel. 'Die kan je beter uit je hoofd zetten.'zegt Owen zacht. 'Ja denk dat dat beter is.'zeg ik. Bij het station neem ik afscheid van Rein en Owen. En ga in mijn eentje in een coupé zitten.

Dan komt er een meisje tegen over mij zitten. Ik bekijk haar goed. 'Hey Esmee.'zeg ik . Ze kijkt op. 'Hey Daan lang niet gezien.'zegt ze. Esmee is mijn ex van jaar geleden. We beginnen een heel gesprek over vroeger. En zo gaat de treinreis ineens een stuk sneller. We wisselen elkaars nummers uit.

Jamie pov

Geen idee waarom Daan zo raar deed. Na het gesprek kon ik hem niet eens aankijken. Yara praat alleen maar over Rein. Hoe leuk en mooi Rein is. En dat ze nu met hem kan Appen. Het interesseert me niet heel veel. Heb het een beetje gehad met liefde. Ik pak mijn telefoon en app Mandy een andere goede vriendin van mij maar. We spreken af om de dag erna wat leuks te doen.

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now