hoofdstuk 44

651 32 3
                                    

Jamie pov

Over mijn hand kruipen duizenden rode mieren. Die bijten waar ze kunnen. Daan sleept me mee en doet de kraan  aan. De mieren spoelen van mij af. 'Uhm er zit een briefje bij.'zegt Rein die achter ons aan is komen lopen. Hij geeft het aan mij. Ik open het en begin te lezen.

Jamie

Ik hoop dat je nu dood gaat van de pijn.
Jij moet je schamen.
Zwanger worden en Daan zijn cariere verpesten.
Verlaat Daan.
Dit is een waarschuwing.
Groetjes van een Mainiac.

Ik laat het briefje vallen en begin te huilen. Daan raapt het briefje op. 'Wie dit ook is, dit is geen Mainiac. Zegt hij woedend. Dan komt de rest binnen gerend. 'Wat is er Jam.'zegt Mandy met een bezorgde blik in haar ogen. 'Lees maar.'zegt Daan terwel hij het briefje overhandigd. Zo leest iedereen het. 'Dit lijkt Pretty little liars wel met A.'zegt Odiel.  'Ja we moeten uit zoeken wie dit gedaan heeft.'zegt Owen. Dan lopen ze allemaal naar mij toe en knuffelen mij.

Daan pov

Ik lig met Jamie in bed. Ze haalt rustig en diep adem. Ik ben blij dat ze slaapt.

Ik kan niet slapen. Ik vraag me af wie er zo gemeen is. Ik kan mij geen leven zonder Jamie voorstellen. Zij is mijn leven. Ik laat haar nooit meer gaan. En we gaan diegene vinden die haar dit aandoet.

De volgende dag sta ik al vroeg op. In de keuken kom ik Owen tegen. Hij is bezig met een ontbijtje voor Mandy. 'Ik vraag me af wie dat tegen Jamie heeft gedaan.'zegt hij.

Ik scroll door Twitter. Ik kijk bij Jamie haar volgers.

Ene @Wedontlikejamie volgt haar. Ik klik op de Twitter.

Jamie is zo lelijk

Daan kan veel beter krijgen. Mij bijvoorbeeld.

We gaan Jamie en Daanuit elkaar krijgen

We gaan ons vlak voor kerst bekend maken aan Jamie haha .

Dat soort tweets staan er. Ik klik op melden als spam en vraag Owen het zelfde te doen.

Dan loop ik met een afbak broodje met hagelslag en een croissantje naar boven. Jamie zit net recht op in bed. Ze staart bang naar haar telefoon.

Ík heb een berichtje van wedontlikejamie gehad. Ze wil dat ik het nu uitmaak met je. want anders gaan er erge dingen gebeuren. Zegt ze met trillende stem.'Nee dat gebeurd niet.'zeg ik zacht. Ik trek Jamie dicht tegen mij aan.

Pll idee hahahaha

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now