Hoofdstuk 24

724 36 3
                                    

Een paar maanden later

Daan pov


Ik hang met Owen, Nils en Rein op de bank. We zijn video games aan eht doen. Dan komt onze manager binnen. Ik kijk lui op. 'Boy's ik heb goed nieuws.'zegt hij blij. 'Wat dan.'zegt Rein.'Nou jullie weten toch dat ik bezig was met tours regelen.'zegt de manager.'Ja dat weten we.'zegt Owen met een blik van praat door nu.'Nou ik heb geregeld dat jullie voor 1 jaar naar Amerika gaan. Met volledig engelse nummers.'zegt hij blij.' Een jaar en onze vriendinnen dan.'zegt Nils bezorgd.'Ach die kunnen over komen, en anders zijn er vast wel nieuwe.'zegt hij. Ik heb de hele tijd geluisterd. Dan denk ik aan Jamie. Haar achter laten. Hoe kan ik dat doen.'En uh Jamie dan.'zeg ik zacht tegen Owen.'Dat zei hij net, die mag over komen.'zegt Owen. 'Wanneer vertrekken we dan.'zeg ik.'Nou volgende maand.'zegt de manager.

Ik kijk hem met open mond aan. Een maand de tijd om nog door te brengen met Jamie. En dan een jaar niet. 'mogen we hier over nadenken.'zegt Rein. 'Ja maar ik wil na het weekend wel antwoord boy's dit is jullie grote kans.'zegt hij. 'Oke we laten het weten.'zeg ik.

Een uur later zit ik bij Jamie op bed. Haar hoofd hangt tegen mijn schouder aan.'Waarom wilde je mij nou zo dringend spreken.'zegt ze.'Ik uh, we uhhmmm.'zeg ik stotterend. Ze kijkt op met een schuin hoofd.'Nou?'zegt ze.'Ehm onze manager kwam vandaag langs, en ehhh we mogen een jaar naar Amerika en daar touren en alles.'zeg ik zacht.'Wat wauwww wat onwijs leuk voor je.' zegt ze enthousiast.'Echt meen je dat?'zeg ik.'Ja tuurlijk dit is jullie kans! En hee er is skype enz toch.'zegt ze blij.'Ja dat klopt. Ik ben blij dat je niet boos bent.'zeg ik.'Hallo waarom zou ik boos zijn, als mijn beroemde vriendje nog bekender zou worden!'zegt ze. Ik slaak een zucht van opluchting en geef haar een kus op haar voorhoofd.

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now