Hoofdstuk 9

1K 49 1
                                    

Nou ik heb even nieuws Haha. Ben aan 4 verhalen aan het schrijven!! Deze en die van Owen. 1 over Nils en een nieuwe over Rein. Maar ik ga dus eerst met de twee verder die al online staan!

Jamie pov

We are more than just Good friends. Yeah we are something more.

Dreunt keihard uit mijn radio..Ik gooi mijn kussen naar de radio. Daan en ik in iedergeval niet!! Het was zo leuk vandaag. En ineens na de knuffel ging hij zo weg. Ik haat het zo. Want ik heb gevoelens voor hem. Waarom weet ik ook niet. Dan komt het volgende nummer. Ik laat me op het bed vallen en zing zacht mee.

Nevermind i find someone like you.

I wish nothing But the best for you to.

Dan begint mijn telefoon te zoemen. Ik heb een app van Daan. Ik wil eerst het appje negeren maar doe het toch.

Heyy ik ben thuis hoor! kijk echt uit naar zaterdag! Sorry voor het rare afscheid trouwens. Dat was niet mijn bedoeling!

Ik glimlach naar mijn telefoon. Hoe ik het ook probeer te negeren. Daan zit diep in mijn hart. Boos op hem kan ik niet zijn.

Hey haha maakt niet uit. Als je het zaterdag maar goed maakt! xx

Stuur ik terug. Dan bel ik Yara en vertel haar alles over vandaag. Ze doet zoals altijd super hyper.

Daan pov

Ik kan nog steeds niet geloven hoe dom ik was. Ik had haar moeten zoenen. Jamie heeft eigenlijk altijd al in mijn hart gezeten. Af en toe snap ik niks van mezelf. Ik pak weer het foto album van vroeger en glimlach om de foto's. 'Miss wonderful.'zeg ik hardop. Hee dat klinkt als een leuke titel voor ons nieuwe nummer. Maar dan wel pas voor volgend jaar. En het is alleen een titel.

Ik moet in slaap gevallen zijn want als ik wakker word is het al drie uur later. Eigenlijk een mooie tijd om juist te gaan slapen. Maar ik ben klaarwakker. Ik bel Jamie. En pas als ze opneemt besef ik dat ze waarschijnlijk sliep. 'Met Jamie.' klinkt een slaperige stem door de telefoon.'Hoi ik wilde nog maals mijn excuses aanbieden voor mijn gedrag.'zeg ik. 'Haha Ahw het is al goed Daantje.' zegt ze. 'Gelukkig. slaap lekker lieve Jamie.'zeg ik zacht. 'Jij ook Daan.'zegt ze. Dan hangt ze op. Ik leg mijn telefoon weg en voel mijn ogen zwaarder worden. Dan val ik in een diepe slaap.

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now