Hoofdstuk 55

618 38 7
                                    

Daan pov

We zijn net geland in Nederland. Ik doe mijn telefoon aan en zie allemaal whatsapps en gemiste oproepen. Ik open die van Jamie.'DAAN IK HOOP DAT JE SNEL LAND, MIJN BEVALLING IS BEGONNEN.'zegt ze. Ik lees het en ren als een gek door de bagage hal.'Kunnen jullie mijn koffer mee nemen? Ik word vader nu.'zeg ik. De andere knikken. Ik ren door schiphol heen en duw mensen opzij om de taxi te halen.'Met je hoogste snelheid naar het AMC.'zeg ik. De taxi chauffeur duwt zijn gaspedaal in. Binnen een halfuur zijn we bij het amc ik betaal hem en ren eruit. 

Ik ren en stop als ik Jamie haar moeder zie. Ze staat op de gang.'Jamie hoe gaat het met haar.'zeg ik.'De baby moet met een keizer snee geboren worden. Ze zijn nu bezig met haar. 'zegt haar moeder.

Zenuwachtig staar ik voor mij uit. Mijn duimen draaien om elkaar heen. Dan komt de arts binnen lopen. 'Gefeliciteerd met u kleinzoon.'zegt hij tegen de moeder van Jamie.'Zoon ik heb een zoon.'zeg ik blij.'Oh jij bent de vader, kom maar mee.'zegt hij. Ik loop mee naar binnen. Daar ligt een moeie maar stralende Jamie met een heel klein baby'tje in haar armen.'Kijk schat dit is Samuel.'zegt ze. Ik ga naast haar zitten en neem hem over. Hij is zo mooi. Ik aai over zijn koppie en voel me echt meteen een vader.'Hij is van ons.'zeg ik blij.'Voor altijd bij elkaar.'zegt Jamie zacht. Ze legt haar hoofd tegen mij aan.

Samuel Zwierink
Geboren 24-2-2015
om 15:00

Wij zijn blij verheugd dat onze mooie zoon geboren is
Moeder en zoon rusten tussen 13:00 en 15:00
U bent welkom om hem te zien

Daan Zwierink en Jamie Janssen

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu