hoofdstuk 5

1.2K 47 1
                                    

Paar maanden later

Jamie pov

Eindelijk is het zo ver vandaag gaan Yara en ik naar Mainstreet. Yara is een echte mainiac geworden. Ik vind Mind is blown echt een leuk liedje. Maar echt fan  ben ik niet. Het optreden is pas vanavond maar Yara wil persé vroeg zijn. Ze wil graag vooraan staan. Want Rein moet haar wel zien. Ik pak mijn spullen en ga richting Yara. Ze doet de deur open voor ik aangebeld heb. 'Omg he ik hoor dat ze bij vorige optredens bij Invisble girl 4 meisjes op het podium hadden laten komen.' zegt ze druk. 'Doe je best Yaar.' zeg ik. 'Jaaa Omg misschien ziet Rein mij wel staan.' zegt ze. 'Jij met je Rein. Zullen we gaan.'zeg ik. Ze knikt en pakt haar spullen snel.

een paar uur later staan we vooraan. Er word naast ons erg geduwd maar bij ons valt het wel mee. Yara is met iedereen selfies aan het maken en ook van alles. Dan wordt mainstreet aangekondigd. De zenuwen gieren door mijn lichaam ineens. Dan komen ze op en start het eerste liedje. Daan staat voor me. Hij kijkt de eerste rij langs en blijft hangen bij mij. We staren elkaar aan tot hij meegetrokken word Door Owen. Yara begint te gillen als Rein haar hand aanraakt. Ze heeft niet gezien wat er net gebeurde. Ik zoek Daan en zie hem ook weer snel mijn kant op kijken. Zou hij mij nog kennen? Ik word aangestoken Door Yara en begin met haar mee te springen.

Daan pov

Ik blijf maar naar haar kijken. Het meisje op rij 1. Ze komt me zo bekend voor maar waarvan? Dan lopen we even naar achteren. 'Gast wat is er.' zegt Rein. 'Ja je kijkt of je een spook zag.'zegt Owen. 'Ik ik dat meisje op rij 1.' zeg ik zacht. 'Lekkere chick zeker.' zegt Rein lachend.'Hou je mond man.'zeg ik geirriteerd.'Haha wat.'zegt hij lachend.'Uh heren hebben jullie al iemand voor invisible girl.'zegt onze manager dan.'jAAA Daan wil een meisje van de eerste rij.'zegt Owen plagend.'Nee helemaal niet.'zeg ik. En ik kies express een ander meisje uit. Dan worden de meisjes gehaald en wij lopen achter langs om om van de andere kant op te komen. Dan worden er 4 krukjes neergezet en gaan er 4 meisjes op zitten.  Rein gaat als eerste en loopt naar het meisje toe wat volgens mij naast dat ene meisje stond. Ze lacht en slaat haar handen voor haar mond. Ik ben bijna vergeten welk meisje ik ook al weer had gekozen. Ik loop bijna naar het meisje van Owen, Dan kijk ik de zaal in en zie weer het meisje staan. Ze zingt mee en kijkt lief naar mij. Waar ken ik haar toch van. Als het liedje is afgelopen loopt het meisje van Rein langs me.'Jamie vind je lekker.'zegt ze tegen mij. Dan loopt  ze lachend weg. Jamie Jamie, ik kende iemand die Jamie heet. Maar dit is toch niet Jamie? Ik zie het meisje naar haar toe lopen en fluisteren. Hmm die heet dus ook Jamie. Maar ze is zo anders. Ik denk dat het een andere Jamie is. De Jamie die ik ken heb ik nog in mijn hoofd als 11 jarig meisje. Mijn eerste vriendin. Ik mis haar stiekem nog wel. Maar dat kan ik natuurlijk niet zomaar zeggen. Van hee ik mis je. Ook omdat ik niet weet of dit meisje hetzelfde meisje is. Jamie Jamie Jamieeee. Ik kan ineens aan niks anders meer denken. Ik ga verder met optreden tot we klaar zijn. 

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now