Hoofdstuk 17

934 43 0
                                    

Heyy nou ik ga dus wel een 16 + stuk schrijven in een later hoofdstuk! Maar dan op een nette manier!! Jaa dat kan Hahaha.

Daan pov

Wat ben ik toch slim. Ik kies voor Esmee. Terwel mijn hart bij een ander ligt. Iemand waar ik bijna mee naar bed ben gegaan. Ik staar duf voor me uit. Ik zit in de trein terug naar huis. Ik bel Esmee op. 'Hey schatje.'zeg ik zodra ze opneemt. 'Schatje??? Je bent gewoon niet op komen dagen gisteren! Maak dit maar goed.' krijst ze door de telefoon. Dan hangt ze op. Ik scroll door mijn contacten en zie Jamie haar naam staan. Ik klik op haar Whatsapp foto en staar er een kwartier naar. Jamie het meisje uit mijn verleden. Die weer terug is in mijn leven.

Jamie pov

Ik zit bij Yara op bed. Ik heb haar net alles verteld. 'Wat een eikel is hij. Hij laat het meisje waar van hij houdt lopen voor een make up doos.'zegt Yara woedend. 'Make up doos? en nee hij leek vooral in de war.'zeg ik. Het opnemend voor Daan. 'Tsja als jij dat zegt. Ja Esmee draagt 100 lagen make up. En zo leuk is ze niet!'zegt ze. 'Oke nou ik ga van de week wel naar Daan toe. Dan praat ik wel met hem. Ik moet weten wat hij wil.'zeg ik.

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now