hoofdstuk 10

1K 50 15
                                    

Zoals beloofd een nieuw hoofdstuk! Ik ga morgen rond deze tijd of s avonds een nieuw hoofdstuk plaatsen!

Studio time zaterdag!

Daan pov

'Ja ze lacht zo mooii.'zingt Owen. We zijn aan het inzingen. Zo komen Jamie en Yara. Ik krijg een lach van oor tot oor als ik aan Jamie denk. We hebben elke dag veel geappt. Dan krijg ik ineens een kussen tegen me aangegooid. Verward kijk ik op. Nils en Rein staan voor mij met een irritante grijns op hun gezicht. 'Tisser.' zeg ik geirriteerd. 'Nou die verliefde lach op je gezicht.'zegt Owen die er ook bij komt staan. 'DAAN EN JAMIE OEHHHH. KUSJE KUSJE.'schreeuwt Rein. 'Ah hou je bek man.'zeg ik. Ik geef hem zacht een duw. Dan word er gekucht. Achter ons staan Yara en Jamie. Rein die net zo druk was staart naar Yara. Jamie glimlacht en loopt naar mij toe. 'Hey Daantje.' fluistert ze. Dan geeft ze mij een knuffel en stelt zich voor aan de rest. Rein staart nog steeds naar Yara. Zodra ze zich aan hem heeft voor gesteld loop ik naar hem toe. 'Yara he.'zeg ik zacht tegen hem. 'Stil man.'zegt Rein.

Dan nemen de meiden plaats en wij gaan ons nieuwste nummer inzingen. Ik zing een paar keer fout. En bij Rein het zelfde. 'Man jullie zijn te verliefd.'zegt Nils. Dan zie ik Jamie op springen en weg lopen. Het geluid stond aan dus ze hoorde het. Yara schud met haar hoofd en loopt dan ook weg. Ik gooi mijn kop telefoon weg en loop achter de meiden aan.

Ik zie Jamie tegen een muur staan. Ze praat met Yara. Ik loop naar ze toe. 'Yaar mag ik heel even met Jamie praten.'zeg ik. 'Ja vooruit.'zegt ze. Dan loopt ze weg. 'Jamie wat is er.'zeg ik. 'Jij bent verliefd. Op wie hoezo weet ik dat niet?'zegt ze gekwetst. 'Ik ik Jamie Nils pest maar een beetje.'zeg ik. 'Ohh ik dacht je hebt een vriendin.'zegt ze. 'Nee dan was jij de eerste die het zou horen.'zeg ik. 'Ik ga weer terug oké?' zeg ik. Ze knikt en ik loop weg. Dit was de kans. Om toe te geven dat ik verliefd ben. Op haar.

Oké ik heb vriendinnen nodig! Voor Owen en Nils. En iemand die eventueel de ex van Daan wil zijn?

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now