Hoofdstuk 1

1.5K 44 2
                                    

Jamie pov

Ik zit op mijn kleine zolderkamer. Van het huis naast ons klinkt gezang. Dat moet Daan zijn. Hij houdt van zingen. ik probeer me op het gezang te concentreren en niet het geschreeuw wat beneden klinkt. Mijn ouders hebben weer is ruzie. Ik duw mijn handen tegen mijn oren en maak mezelf heel klein. Ik begin een liedje te zingen wat in me op komt. 'De meeste dromen zijn bedrog.' zing ik. dan zing ik het nog drie keer. Ik haal mijn handen van mijn oren en luister even. Het geschreeuw is op gehouden. Wel hoor ik de auto van papa weggaan. Voorzichtig open ik de deur en loop de trappen af. Mijn moeder staart verdrietig naar buiten. 'Mama ik ga even naar Daan mag dat?' zeg ik met mijn zachte stemmetje. 'Ja schat als je maar om 5 uur thuis bent.' zegt ze. 'Ja Doei tot straks.' zeg ik en ik huppel naar buiten.

Bij Daan aan gekomen ga ik op mijn tenen staan om bij de bel te komen. Ik ben zoo klein. Daan zijn moeder doet open. 'Hey Jamie Daan is boven.' zegt ze. Ik ren de trappen op. 'Daaaaaan banaan.' gil ik als ik zonder kloppen zijn kamer binnen kom. ' Jamiee babyy.' zegt Daan met zijn hoge stem.  Ik lach en gooi een knuffel naar hem. 'Ik heb nieuws.' zegt hij dan. 'wat dan?' zeg ik.'Ik mag auditie doen voor the voice Kids.' zegt hij blij. 'Wauw echt wat ontzettend leuk.'zeg ik blij.

Daan pov

Ik kijk even naar Jamie. Ze is al ons hele leven mijn buurmeisje. En mijn beste vriendin. Maar de laatste tijd voel ik nog wat anders. Ze heeft lange blonde haren. en hele mooie blauwe ogen. 'Jamie Uhhh dit is misschien raar enz. Maar ik Uhhh heb nog nooit gezoend (ze zijn 11) en Uhhh misschien wil jij mijn eerste kus zijn.'zeg ik verlegen. Jamie is rood aangelopen. 'Uh Daan we zijn 11. ' zegt ze zachtjes. 'Ja weet ik maar ik wil dat met jou.'zeg ik. 'Oke ja het mag.' zegt ze. Ik buig naar haar toe en druk mijn lippen op die van haar. ' Hihi dat kietelt.' zegt Jamie. Dan buigt ze zich naar mij toe en we beginnen onhandig te zoenen.' hm moet dit lekker zijn.' zegt ze. ' inderdaad niks aan haha.' lach ik.

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now