Hoofdstuk 32

656 32 6
                                    

Jamie pov

Ik lig in bed en sluit mijn ogen. Ik zie van alles voor bij flitsten. Daan en ik met een kind. Daan en ik zonder kind. Daan met een ander meisje. Ik draai een paar keer rond. Dan hoor ik beneden een deur dichtslaan en iemand die de trap op rent. Vast mijn moeder. Ik draai mij snel om en ga met mijn rug naar de deur liggen. Ik doe mijn ogen dicht als ik de deur open hoor gaan. Dan gaat iemand op het randje van mijn bed zitten.'Ben je wakker.'zegt een bekende stem. Ik draai me om.'DAAAAN.'gil ik. Ik ga zitten en knuffel hem.'Ik heb je zo erg gemist.'zeg ik met tranen in mijn ogen.'Ik ben er nu.'sust hij. Hij houdt mij stevig vast.'Maar hoe ik zag je gisteren nog op skype.'zeg ik verbaasd.'Ja ik heb meteen na ons gesprek een ticket naar huis geregeld. Ik moet wel morgen weer terug.Maar ik moest je even zien.'zegt hij. Ik zoen hem.'Ik hou van jou Daan Zwierink.'fluister ik in zijn oor.'Ik hou ook van jou Jamie.'fluistert hij terug. Ik trek hem op bed en leg mijn hoofd op zijn borst. 'Dus we worden ouders.'zegt hij. Ik glimlach.'Ja.'zeg ik.'We krijgen een klein Daantje of Jamietje.'zegt hij. Ik sluit mijn ogen en zie een klein blond kind met blauwe ogen voor me, die zingt en voetbalt. Een klein daantje dus! 

We liggen een uur op bed als ik ineens een steek voel in mijn onderbuik. Ik krimp in elkaar bij de volgende steek.'AUWWW.'gil ik. Daan kijkt mij geschrokken aan.'Jamie wat is er.'zegt hij bang.

Daan pov

'We moeten naar het ziekenhuis.'zegt Jamie. Ze zit in elkaar gedoken op haar bed. 'Jamie rustig ik haal je ouders.'zeg ik. Ik ren naar beneden en roep haar ouders.'Jamie moet naar het ziekenhuis, ze heeft pijn.'schreeuw ik.'Jamie stelt zich aan.'zegt haar moeder.'Nee dat doet ze niet, als jullie niet snel gaan, pak ik jullie auto sleutels en breng ik haar zelf wel.'schreeuw ik.'Rustig aan jongeman, jij hebt haar ook zwanger gemaakt, jullie zijn nog veels te jong voor dit soort dingen.'zegt haar moeder boos. Ik kijk ze boos aan. Dan ren ik naar boven en til Jamie zo op. Als haar moeder haar ziet pakt ze toch haar auto sleutels.

We komen aan in het ziekenhuis. Terwel haar moeder alles regelt zit ik bij Jamie.'Het komt goed schat.'zeg ik. Ze lacht even. Dan moet ze mee  naar een kamer waar ze onderzocht word. Ik mag niet mee en staar voor mij uit. Dan komt er eindelijk een dokter aan lopen.'Loop maar mee, we hebben nieuws over Jamie.'zegt hij. Ik loop mee en zie Jamie met tranen in haar ogen naar mij kijken.

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now