hoofdstuk 31

712 34 4
                                    

Jamie pov

Ik sta in de woonkamer. Mijn beide ouders staren mij aan.' Uhm mam pap ik ik ben zwanger.' zeg ik snel. Ze kijken me aan.' Je bent wat.' zegt mijn vader geschrokken.' Wat neee je bent pas 16.' zegt mijn moeder.' Het spijt me het was een ongelukje.' zeg ik met trillende stem.' Je gaat het toch zeker wel weg laten halen Jam.' mompelt mijn moeder.' Ik ik weet het niet.; zucht ik. ' Maar Jam Daan is nu bezig met zijn cariere nog succes voller te maken, met een kind gaat dat niet.' zegt mijn vader voorzichtig. ' Pap mam laat mij alsjeblieft zelf beslissen.' zeg ik geergerd. 

Ik ren naar mijn kamer en klik op skype. Dan annuleer ik weer want het is daar nog s' nachts. Ik ga op mijn bed zitten. Dan gaat Skype. Ik kijk en zie dat het Daan is. Ik klik op accepteren. Zijn verwarde haar en moeie ogen staren mij lief aan.' Je je had mij nodig.'zegt hij duf.' Ja maar nu heb ik je wakker gemaakt.' zeg ik zacht.' Dat maakt niet uit.' glimlacht hij. ' Daan ik ik wil het houden ons kindje.' fluister ik bijna.' Echt?' zegt hij vragend. ' Ja want het is van ons en niet van onze ouders of wie dan ook.' zeg ik. hij glimlacht lief naar mij.' Als jij het wilt houden en je weet het echt zeker, sta ik er 100 procent achter.' knikt hij bevestigend. ' Ik hou van jou Daan.' antwoord ik. ' Ik ook van jou.' zegt hij.

Daan pov

Ik sluit skype af. Ik word vader. Dat woord achtervolgt mij. ik krijg een kindje. Ik glimlach. Ik vraag me af of hij of zij op mij zou lijken. Of dat die net zo knap word als dat Jamie is. Ik begin over namen na te denken. Het moet natuurlijk wel bij mijn achternaam passen. Dan begin ik te denken over mijn en Jamie's toekomst. Over 2 jaar word ik 18 en zij ook. Dan moeten we gaan samen wonen. Maar wat doen we tot die tijd. En dat Jamie en ik gaan trouwen staat natuurlijk ook vast! Mijn cariere kan ik op een laag pitje zetten, Jamie en het kind gaan voor.

Kort hoofdstuk maar zit nog steeds in mijn proefwerk week. Ik update dit weer is op school. Straks wiskunde proefwerk blegh :( 

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu