hoofdstuk 54

525 31 2
                                    

Daan pov

Met slaperige ogen vernieuw ik om de paar seconden de site voor vliegtuigen. Dan hoor ik op de achtergrond dat de terroristen zijn gepakt. Ik vernieuw alweer de site en zie dat ik kan boeken voor s ochtends. Ik bestel snel 4 tickets en maak de andere wakker.'We kunnen naar Nederland.'zeg ik. Rein Owen en Nils springen wild op en neer.'Eindelijk.'zegt Rein.

Een uur later zitten we in de taxi onderweg naar het vliegveld. We vliegen al om half zeven en het is nu 4 uur. Ik stuur Jamie een whatsapp dat we er aan komen.

Jamie pov

Ik lig op de stoel in het ziekenhuis. Mijn vader ligt nog steeds in kritieke toestand. Ik voel af en toe steken in mijn buik. Maar ga er maar vanuit dat de baby gewoon vervelend is. Ik doe mijn ogen dicht en val weer in slaap. Dan begint mijn telefon te zoemen. Het is Daan die eindelijk naar Nederland komt.

Dan sta ik op en er ligt een plasje water onder mij. Mijn moeder die tegen over mij zit kijkt me verschrikt aan.'Schat je water is gebroken, je bevalling begint.'zegt ze.'Omg neeee ik moet nog een hele maand neee.'zeg ik geschrokken. Er komt een arts binnen.'Wat is er je vader is eindelijk wat stabieler.'zegt hij.'Ik ik ik word moeder, like nowww.'zeg ik stotterend.'Hij staart me aan.'Oke kom mee .'zegt hij. We lopen achter hem aan en komen aan bij de afdeling waar een verpleegster mij mee neemt naar een kamer.'Goed je krijgt eerst je kleding aan. En dan komt er zo iemand langs voor je. Tot zo.

Sorry sorry sorry voor het niet updaten. Ik ben al de hele week ziek. Maar echt ziek dat ik niet kan schrijven enz. Dus ik ga nu paar hoofdstukken schrijven en die posten! En dan schrijf ik ook alvast vooruit voor aankomende week :)

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now