Hoofdstuk 18

947 50 2
                                    

Jamie pov

Ik zit in een lunchroom met thee. Ik staar naar buiten. Dan komt de knapste leukste blonde jongen naar binnen lopen. Ik doe mijn beide handen om de mok thee heen en blaas er tegen aan. Daan komt tegen over mij zitten. Hij kijkt mij aan. Zo intens lief. Ik word rood en richt me op de thee. De serveerster neemt zijn drinken op. Als ze weg loopt kijk ik weer op. 'Hoi.'zeg ik zacht. 'Hee.'zegt hij. De stilte is ongemakkelijk. Alsof we beide niet weten wat we moeten zeggen. 'Dus.'begin ik. 'Ja??' zegt hij. 'Ik uhm. Die kus en zo. Wat had dat te betekenen?'zeg ik snel. Daarna neem ik weer een slok thee. De serveerster is terug met drinken voor Daan. Als zij weg is begint Daan te praten. 'Die kus. Het was zo moment snap je? 'zegt hij. 'Nee, Je hebt een vriendin.'zeg ik. 'Ja ik weet het. Laat mij even nadenken. Ik heb gevoelens voor je Jamie. Maar die heb ik ook voor Esmee.'zegt hij zacht. 'Ja fijn dus ik ben niet je eerste keus. Daan ik ben super verliefd op je. Weet je hoe eng het is om toe te geven. Ik wil jou in mijn leven.'zeg ik. Dan sta ik op gooi een briefje van 5 euro op de tafel en loop weg. Als ik niet zijn eerste keus ben. Of nou zijn enigste keus hoeft het van mij niet. Helaas ben ik zo verliefd op hem dat ik niet helder kan nadenken.

Daan pov

Ik staar naar Jamie die net wegloopt. Ik wil haar tegen houden. Zeggen dat zij het is. Maar ik moet toch eerst met Esmee praten. Zeggen dat ik heb gezoend met Jamie. Ik wil het niet maar het moet.

Even later zit ik tegen over Esmee in dezelfde lunchroom. Ze was toevallig in de buurt. 'Schatje ik heb je zo gemist.'zegt ze. Ik zucht en haal diep adem voor ik begin. 'Ik uh moet je wat vertellen.'zeg ik. Ze kijkt me raar aan.'Toen ik niet op kwam dagen was ik bij Jamie. We hebben gezoend.'zeg ik. Ik zie haar verwarring plaats maken voor woede. 'Waaat je bent Vreemd gegaan. Hoe durf je! Ik hield van je!!!!'schreeuwt ze. 'Ja ik weet het ook niet.'zeg ik. 'Je weet het niet. Je gaat vreemd maar weet niet waarom. Weet je Daan ik ga het makkelijk voor je maken. HET IS UIT.'zegt ze. Dan loopt ze weg.

Drama drama dramaaaa

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now