Hoofdstuk 43

621 35 5
                                    

Jamie pov

Het is vandaag sinterklaas avond. We doen met de jongens en vriendinnen lootjes. Ik heb Owen. We zitten in een cirkel. Daan zit naast mij. Hij heeft net van Rein een Ken gehad. Het sloeg natuurlijk nergens op, maar daar gaat deze avond om. Het is Owen zijn beurt om suprise te pakken. Hij pakt die van hem zelf. Ik heb vieze drap gemaakt waar hij naar zijn cadeautje moet gaan zoeken. Hij pakt het gedicht en begint voor te lezen.

Dit is voor Owen

Dat lieve kind.

Ga jij maar graven en zoeken

In alle gaten en hoeken

Misschien krijg jij van mij

Eten er bij

De sint weet je houdt van KFC

Dus wie weet zoek goed!

liefs sint en de piet

'Van wie is dit.'zegt Owen met een grijns. Ik steek mijn hand op.'Wauw wat is het cadeau dan.'zegt hij,.'Ga maar goed graven.'zeg ik plagend. Owen steekt zijn handen in de doos. Hij Trekt een vies gezicht. Dan pakt hij hij iets er uit.  Hij begint het uit te pakken. Dan krijgt hij een grijns van oor tot oor. Hij heeft drie cadeau bonnen voor KFC ter waarde van 50 euro. 'Dankje dankje dankje Jamie.'zegt hij terwel hij als een klein kind op en neer springt.

Dan geeft Desiree mijn pakje. 'Uh ik weet niet van wie dit is.' Zegt ze. Ik scheur het open en begin te gillen.

Ik ga dinsdag verder! Ik heb morgen en zondag verjaardagen. En maandag is een lange dag. Maar komt dinsdag een lang hoofdstuk aan! 

uit het oog (Daan Zwierink story Mainstreet)Where stories live. Discover now